LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,443
hocam klavye pişman etmez dimi yamulma olayı çok rahatsız etti beni gelmeden iptal mi etsemYok ben konuyu takip ediyom![]()
hocam klavye pişman etmez dimi yamulma olayı çok rahatsız etti beni gelmeden iptal mi etsemYok ben konuyu takip ediyom![]()
bana report atan kımYok ben konuyu takip ediyom![]()
yok ben onun ıcın bıldıgını ustunde tepınmen lazımhocam klavye pişman etmez dimi yamulma olayı çok rahatsız etti beni gelmeden iptal mi etsem
yamulmamı onun ıcın kullanırken ınsan dısı bır kuvvet uygulaman lazımhocam klavye pişman etmez dimi yamulma olayı çok rahatsız etti beni gelmeden iptal mi etsem
Hocam edeceğini hiç zannetmiyorum baya konuşuldu bu konu üzerine, ben anlayan arkadaşlara da sordum bedava dediler yani. Dursun etmeyin.hocam klavye pişman etmez dimi yamulma olayı çok rahatsız etti beni gelmeden iptal mi etsem
Dedim ya konuyu takip ediyorum ben gördüm, rapor atmalarına gerek yok.bana report atan kım![]()
dur şimdi konuyu kapattırma almayan lar var benim gibiNie bu kadar mesaj atıldı ki alan aldı alamayan almadi yazılan mesajın yüzde 90 i alınır mı aldım almadım![]()
aga ondanda ceza vermeyın beyaHocam edeceğini hiç zannetmiyorum baya konuşuldu bu konu üzerine, ben anlayan arkadaşlara da sordum bedava dediler yani. Dursun etmeyin.
Dedim ya konuyu takip ediyorum ben gördüm, rapor atmalarına gerek yok.
Linke sürekli bakarsın kapansa da ljnk sabitdur şimdi konuyu kapattırma almayan lar var benim gibi
aga sneınki baya baya argo yaniYok ben konuyu takip ediyom
yani art niyetle söylemiyoruz ki garip