ne reportu labenım mesajı neden reportladın la
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende bilmiyorum
ne reportu labenım mesajı neden reportladın la
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende bilmiyorum
Uyarı almışlarrepledigini nasıl goruyonuz
benım üsttekı mesajıda replemişler hemen , yapmayın şöyle seyler sanki ana bacı yapıyoz birineburada beni rapor eden arkadaşlara selamlarımı iletiyorum küfür kısaltması yapmısım sanki ne demişim.
bundan yersin tabianasını satayım bilgisayar yok 2 klavye 1 aydınlatma aldım nerde bu kasım indirimleri sokacam şimdi para bitiyor.
pardon dostum bian mesaj kutusunda senın bildirimi görünce sen repledin sandım soryne reportu la
ak820 pro ile karşılaştırılıyor hocam genelde. Bence aula f75 daha iyidir dkm200 den.ajazz Dkm200 satın aldım. Bunu sipariş versem mi bilemedim :/
ben yanına 2 şeyde eklemek zorunda kaldım 400tl vergi aldı 1080tl aldı kartımdan iptal edebiliyor muyum diğerlerinievet oyle yapman gerekıyor ama lımıt ne kadar
destege yazıp ıptal edebılıyorsun sanırımben yanına 2 şeyde eklemek zorunda kaldım 400tl vergi aldı 1080tl aldı kartımdan iptal edebiliyor muyum diğerlerini
destege yazıp ıptal edebılıyorsun sanırım
vergısı felan verırse urunlerın klavye harıcı 150 felan gerı belkıAlıntıyı görüntüle
ne kadar fark olur acaba
kupon kullanılmayabılır ama on odemeli kartlar kullanılırbu arada naysla alan varmı kartı kaydedıcem stoğa gelırse direk yapısıp alıcam
Yok ben konuyu takip ediyomBi' kişi tek tek raporlamış sanırım