4-5 tane alan napıcak mecbur satıcak turşusunu kuramazforumlarda gezinen kimse almaz bence satmayı düşünenlerin elinde kalır gibi
ilana koyar ama satması çok mümkün değil gibi anca anlmayan etmeyen birisi alır4-5 tane alan napıcak mecbur satıcak turşusunu kuramaz![]()
Hocam kalvyenin switchi nedir bilginiz var mı? Blue switch de varmıs cunku blue gelirse kötü olur.ilana koyar ama satması çok mümkün değil gibi anca anlmayan etmeyen birisi alır
benım mesajı neden reportladın la4-5 tane alan napıcak mecbur satıcak turşusunu kuramaz![]()
bende bilmiyorumHocam kalvyenin switchi nedir bilginiz var mı? Blue switch de varmıs cunku blue gelirse kötü olur.
İnşallah düzgün bir linear switch gelirHocam kalvyenin switchi nedir bilginiz var mı? Blue switch de varmıs cunku blue gelirse kötü olur.
bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirimHocam kalvyenin switchi nedir bilginiz var mı? Blue switch de varmıs cunku blue gelirse kötü olur.
sunları replemeyın ban yıyıcez sonundayazdım veremıyıoz dıyolar aw
Mesaj otomatik birleştirildi:
1kya geliyor ya
Umarım hocam bide blueyu değiştirmekle uğraşmıyım.İnşallah düzgün bir linear switch gelir
Bi' kişi tek tek raporlamış sanırımburada beni rapor eden arkadaşlara selamlarımı iletiyorum küfür kısaltması yapmısım sanki ne demişim.