- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #27
Anadolu da bul bir köy peygamber soyundan geliyorum de paraya para demezsinTarikat şeyhi olup insanları kölem yapıp parayı vurmak.
Anadolu da bul bir köy peygamber soyundan geliyorum de paraya para demezsinTarikat şeyhi olup insanları kölem yapıp parayı vurmak.
en sevdiğim ülke olması bence geçerli bi sebepNeden Almanya
Oğlum, psikopat mısın?Enis Kirazoğlunun helikopterle Furkan Kirazoğlunu sarkıtması.
Aile kuramasan bile bence gidip hayatını orada kur burada çok gelecek yokHayalim yurt dışın da hem aile kurup hem ailemi oraya taşımak belki onların ömrü yetmez ama yurt dışın da aile kurup orada çalışmak istiyorum.
Sevdiğim meslek olan Ticaret ile uğraşmak yani şirkete haline gelmek oradan hayatımı temin etmek yada pilot olmak ki ikiside benim için çok güzelBen Güney Amerika turu yapmak istiyorum her ülkede 1 ay kalacak şekilde
Maalesef ya buradan evlenip orada da yaşabilirim. Gün geçtikçe aidiyet duygum yok azalıyor önceden çok severdim gerek akrabalarım gerek başka özel durumlar olsun. Yurt dışın da yaşamamın hem ilerideki çocuğum için hem de benim psikolojim için daha iyi olacağını düşünüyorum.Aile kuramasan bile bence gidip hayatını orada kur burada çok gelecek yok![]()
Ben Güney Amerika turu yapmak istiyorum her ülkede 1 ay kalacak şekilde
Hangi altyapıdasınFutbolcu olabilmek en büyük hayalim bu çalışıyorum azimliyim ve gittiğim yolda eminim Allah'ın yardımıyla inşAllah o günlere gelebilirim![]()