Oyun Oynarken Pc kapandı

Reaksiyon skoru
49
Merhaba arkadaşlar forza horizon 4 oynarken pc bir anda kapandı.Tekrar actiginda ise islemci cok isindi hatasi verdi.Sonra devam ettim bugunde ise aida64 stress testine soktum 1 dakika sonra kapandi max106 dereceyi gormus .Konuyla ilgili ne yapmami onerirsiniz
İslemci : Ryzen 5 2600
Ekran karti : Rog strix 2060
Anakart: B450M-K
Ram : 8 x 2 3000 mhz
Ssd : Adata 8200x pro 512 gb m2
Kasa : Thermalthake view 27
Psu : Fsp Hydro 600

Merhaba arkadaşlar forza horizon 4 oynarken PC bir anda kapandı.Tekrar actiginda ise islemci cok isindi hatasi verdi.Sonra devam ettim bugunde ise aida64 stress testine soktum 1 dakika sonra kapandi max106 dereceyi gormus .Konuyla ilgili ne yapmami onerirsiniz
İslemci : Ryzen 5 2600
Ekran karti : Rog strix 2060
Anakart: B450M-K
Ram : 8 x 2 3000 mhz
Ssd : Adata 8200x pro 512 gb m2
Kasa : Thermalthake view 27
PSU : Fsp Hydro 600
İşlemci fanı yerine tam oturmuş mu kontrol eder misin. Ekran kartı sıcaklığı kaç?

Soğutucunun vidaları güzel sıkılmamış olabilir.

Kasanın içine hava üfleme makinesi ile temizleyip macun sürmeyi deneyin. Kasanızın havadar bir yerde olmasına da dikkat edin.
Hala yüksek sıcaklıklar alıyorsanız bir sorun var demektir. İşlemci fanı düzgün oturmamış olabilir. Ekran kartı fanlarında sorun olabilir. Kasa fanlarında sorun olabilir falan filan.

Kaç ay oldu ? Macun yenile fanların tozunu al kasa sirkülasyon kötüyse yan kapak açık kullan

İşlemci fanı yerine tam oturmuş mu kontrol eder misin. Ekran kartı sıcaklığı kaç?
2019 eylul de aldım ondan beri sorun yoktu dun yapmaya basladı. Ekran kartı 53 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç ay oldu ? Macun yenile fanların tozunu al kasa sirkülasyon kötüyse yan kapak açık kullan
2019 eylülde aldim ondan beri sorun yoktu yeni yapmaya basladi

Ek bir hava soğutma almanı tavsiye ederim mesela t6 ultra alabilirsin.
Ya da termal macun yenile ama termal macun yenikerken ek bir soğutucu almanızı tavsiye ederim

2019 eylul de aldım ondan beri sorun yoktu dun yapmaya basladı. Ekran kartı 53 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2019 eylülde aldim ondan beri sorun yoktu yeni yapmaya basladi
tamam fanların tozunu al macun yenile hala olması imkansız gibi bir şey olur bunları yaptıktan sonra çünkü ısıdan dolayı kapanıyor kendimden biliyorum birde bilgisayarı geri açınca oyun yine açık mı kalıyor ???

Geri