Xiaomi powerbank

Ted Mosby

80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,757
Fiyatı çok uygun geldi alıcak varsa buyursun kullanan varsada tecrübelerini paylaşırsa güzel olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bitirmeyin ben de alıcam

4 yıldır Xiaomi Powerbank kullanıyorum. Hala taş gibi. Kaç kez düştü bana mısın demedi. Sağlam meret. Neyse nazar değdirmeyelim.

Fiyatı çok uygun geldi alıcak varsa buyursun kullanan varsada tecrübelerini paylaşırsa güzel olur

Bitirmeyin ben de alıcam
bende bunu değil ama 10000 mah lığını kyullandım sıkılmıştık kampdan uzaqklaşıp dabanca ile sıktık patlamadı ama duman çıktı sonra tu kavanozuna koyup kuma gömdük

bende bunu değil ama 10000 mah lığını kyullandım sıkılmıştık kampdan uzaqklaşıp dabanca ile sıktık patlamadı ama duman çıktı sonra tu kavanozuna koyup kuma gömdük
Daha çok world breaker hulk olmuşsun

Daha çok world breaker hulk olmuşsun
yok hulk u severim ama çok kontrolsüz büyük güç büyük sorumluluk ister bu yüzden thor ama kanında taco ve bira akan değil infinty war sonundaki thor

Bitirmeyin ben de alıcam
Alacakları tavsiye;
Bunu almak yerine Xiaominin 20.000 mah lık versiyon 3 powerbank ini alın uzun vadede rahat edersiniz. Bunda hızlı şarj özelliği yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri