stoxbtw
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Başlıktada gördüğünüz üzere bm800 mikrofonu almayı düşünüyorum şuanda fiyatı baya düştü bunu alsam pişman olurmuyum?
Temu Linki :
Her gün bir şey alıyon sende la alınırAlıntıyı görüntüle
Başlıktada gördüğünüz üzere bm800 mikrofonu almayı düşünüyorum şuanda fiyatı baya düştü bunu alsam pişman olurmuyum?
doğru söylüyorlar fakat eğer iyi bir mikser alırsanız phantom power'dan daha iyi bir performans ortaya çıkıyorphantom power lımı kullanıyorsun peki kullanan çoğu kişi phantom powersız kullanılamayacağını öne sürüyor
ben yonkamuzik ten aldım hocam küçük beyaz usb dönüştürücülü ses kartı verdiler anakart'ımın ses kartı daha iyi açıkçası o yüzden kullanmıyorum phantom powerdan çıkış jack kablosunu direk bilgisayara takıyorumses kartı olarak ne kullanıyorsun peki
Açıkçası profesyonel kayıt almayı düşünmüyorum ancak karşıya sesimin kaliteli gitmesini istiyorum fifine almak da istemiyorumYıllar önce 30 lira civarına çinden almıştım bu mikrofonu, gideri var ama profesyonel bir şey bekleme. Ben albüm kaydetmiştim bu mikrofonla, ama patlamalar çok oluyordu.
iş görür hocam ben şarkı bile kaydettim güzel bir miks ile oluyorAçıkçası profesyonel kayıt almayı düşünmüyorum ancak karşıya sesimin kaliteli gitmesini istiyorum fifine almak da istemiyorum
hocam fl de genelde compressor ekolayzır falan yapıyorum o bile mic in kalitesini arttırıyor eğer canlı olarak miks olsun isterseniz attığınız linkteki mikserden olabilir belki bilmiyorum ama onun dışında voicemod da kullanabilirsinizgüzel mix tavsiyeniz varmıdır peki