thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,395
Bizim Türkiyede 1 Milyon kişiden 10 kişi bunu alır bahçeli evi geçtim ev yok
bahçeli evi veya bahçeli apartmanı olan alır ek olarak bina temizlik firmaları da alıyor.Bizim Türkiyede 1 Milyon kişiden 10 kişi bunu alır bahçeli evi geçtim ev yok
İndirim paylaşımlarına bunu kim alır yazanlar her ürünün bir alıcısı olduğunu bilmiyor mesela bu ürün bedava fiyattıAlacaktım bahcemizde kullanmak için yetişemedik![]()
apartmanların da bahçesi varBizim Türkiyede 1 Milyon kişiden 10 kişi bunu alır bahçeli evi geçtim ev yok
Apartmanda yapmazlar bir ben kullanmıyorum bi eşşek benmiyim kavgası çıkar ben niye bi makineye 8-9k para veriyom.banane diyebahçeli evi veya bahçeli apartmanı olan alır ek olarak bina temizlik firmaları da alıyor.
bahçeli evi veya bahçeli apartmanı olan alır ek olarak bina temizlik firmaları da alıyor.
Apartmanda yapmazlar bir ben kullanmıyorum bi eşşek benmiyim kavgası çıkar ben niye bi makineye 8-9k para veriyom.banane diye
apartmanların da bahçesi var
kişi başına bölünce çok da pahalı olmuyorApartmanda yapmazlar bir ben kullanmıyorum bi eşşek benmiyim kavgası çıkar ben niye bi makineye 8-9k para veriyom.banane diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Millet zor geçiniyor kimse para vermezkişi başına bölünce çok da pahalı olmuyor
o da ihtimalMillet zor geçiniyor kimse para vermez