Python ile robotik kodlamaya nerden nasıl başlayabilirim?

medo

80+
Reaksiyon skoru
2
merhaba arkadaşlar, bu aralar robotik kodlamaya baya merak salmışım kendime kucuk basit robotlar yapmak istiyorum ama bunun hakkında hiç bir bilgim yok nerden nasıl başlamalıyım? (arayuze sahip basit-orta uygulamalar yapabilecek kadar python biliyorum)

Arduino kartıyla robotiğin mantıgını anlayabilirsin kendıne bütçene göre arduino seti al.Sensörleri öğren kodlama mantıgını oturt C++ üzerinden kodlanıyor arduino.Pythonlada yapabilirsin ama tavsiyem önce c++ öğren arduino setiyle devre ekipmanlarını kavra.Sonra pythona geç daha sonra python üzerinden arduinoda yaptıklarını yapmaya başla.Zamanla sana yetmeyecek ve raspbery pi kartına ve python derinlerine yapay zekaya doğru yolculuk başlayacak :)

• Beğen
Reaksiyonlar: medo
Arduino kartıyla robotiğin mantıgını anlayabilirsin kendıne bütçene göre arduino seti al.Sensörleri öğren kodlama mantıgını oturt C++ üzerinden kodlanıyor arduino.Pythonlada yapabilirsin ama tavsiyem önce c++ öğren arduino setiyle devre ekipmanlarını kavra.Sonra pythona geç daha sonra python üzerinden arduinoda yaptıklarını yapmaya başla.Zamanla sana yetmeyecek ve raspbery pi kartına ve python derinlerine yapay zekaya doğru yolculuk başlayacak :)
cevabın için cok teşekür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam rahatsız ettiğim için ozurdilerim, 1 sorum daha olucaktıda önerdiğiniz bir eğitim varmı peki bu konu hakkında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,137
Üyeler
187,628
Son üye
sametyuzer
Geri