2000 TL Kingston NV3 1TB M.2 6000-4000MB (bonus 200 tl puan veriyor)

2199 TL den satışta görürüz 2 3 gün sonra. 😀😀🤚
2099TL yeterli:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok fazla veri yazılmayacaksa dram konusunu önemsiz buluyorum gündelik kullanım oyun biraz da depolama için bu ssd gayet iyi duruyor yeni nesil gen4 6000-4000 verileri gayet iyi amazon yorumları da iyi duruyor. nv2 olsa bu fiyata alınmazdı
+1
Java, C++, RCoS, SQL gibi programlar + oyun için DRAM'siz WD SN740 kullanıyorum. Daha bir gün eksikliğini hissetmedim.

Not: Endurance: 1TB – 320TB TBW
sadece hız için alınmaz.

ortalama hız için alternatif Twinmos AlphaPro NVME1TB2280AP PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD 1000 TBW sahip

Not: Endurance: 1TB – 320TB TBW
sadece hız için alınmaz.

ortalama hız için alternatif Twinmos AlphaPro NVME1TB2280AP PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD 1000 TBW sahip
gen4x4 ssd için 320tb tbw gayet iyi değil mi? Twinmos ile bu ürün farklı segmentler değil mi?

gen4x4 ssd için 320tb tbw gayet iyi değil mi? Twinmos ile bu ürün farklı segmentler değil mi?
Benim çalışma alanım için TBW daha önemli, evet farklı donanım destekleri var. Mevcut donanım destekliyor ise düşünebilir lakin donanım desteklemiyor ve ise zaten düşük performans alacaksınız.

Paracard kampanya dahil mi sanal paracard ile alsam?

Bonus flaşın uygulamasından kampanyaya katılabiliyorsun ben de paracardda da olduğu gözüküyor ama belli olmaz bazen kişiye özel gösterip göstermiyor
Sen aldıysan kampanya da harcama isleminde görünüyor mu ?
Bonus kredi kartı varda limit açamıyorum. Bende paracard vardı ona para attım. Almadan önce kampanya katıldım bakalim

Geri