oguuzysr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 795
2199 TL den satışta görürüz 2 3 gün sonra.Beyler SS'teki sağ en alttan halen 2000TL'lik seçilebiliyor. Daha şimdi aldım Bonus'la 1800'e geldi
Alıntıyı görüntüle
2199 TL den satışta görürüz 2 3 gün sonra.Beyler SS'teki sağ en alttan halen 2000TL'lik seçilebiliyor. Daha şimdi aldım Bonus'la 1800'e geldi
Alıntıyı görüntüle
2099TL yeterli2199 TL den satışta görürüz 2 3 gün sonra.![]()
+1Çok fazla veri yazılmayacaksa dram konusunu önemsiz buluyorum gündelik kullanım oyun biraz da depolama için bu ssd gayet iyi duruyor yeni nesil gen4 6000-4000 verileri gayet iyi amazon yorumları da iyi duruyor. nv2 olsa bu fiyata alınmazdı
gen4x4 ssd için 320tb tbw gayet iyi değil mi? Twinmos ile bu ürün farklı segmentler değil mi?Not: Endurance: 1TB – 320TB TBW
sadece hız için alınmaz.
ortalama hız için alternatif Twinmos AlphaPro NVME1TB2280AP PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD 1000 TBW sahip
1k daha verip renegade almaya deger mi
Benim çalışma alanım için TBW daha önemli, evet farklı donanım destekleri var. Mevcut donanım destekliyor ise düşünebilir lakin donanım desteklemiyor ve ise zaten düşük performans alacaksınız.gen4x4 ssd için 320tb tbw gayet iyi değil mi? Twinmos ile bu ürün farklı segmentler değil mi?
Bonus flaşın uygulamasından kampanyaya katılabiliyorsun ben de paracardda da olduğu gözüküyor ama belli olmaz bazen kişiye özel gösterip göstermiyorParacard kampanya dahil mi sanal paracard ile alsam?
Sen aldıysan kampanya da harcama isleminde görünüyor mu ?Bonus flaşın uygulamasından kampanyaya katılabiliyorsun ben de paracardda da olduğu gözüküyor ama belli olmaz bazen kişiye özel gösterip göstermiyor