- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 18,330
Yırtılma önleme diyorlar ama yok öyle bişey hatta açınca daha çok sıkıntı oluyor.Dostum neyi iğrenç ?
Hem fps yi düşürüyor kalite aynı kalıyor gerisi çöp.
Açılmaz
Yırtılma önleme diyorlar ama yok öyle bişey hatta açınca daha çok sıkıntı oluyor.Dostum neyi iğrenç ?
O zaman açmak daha mantıklı.valla 300 fps felan alıyorum cs:go'da.Monitör 144hz
Neden anlatabilir misin?O zaman açmak daha mantıklı.
Çünkü FPS, yenileme hızının 2 katından fazla yani bu da ekran 1 kere yenilenince toplamda 2 kareden fazla ekrana gelmiş olduğu anlamına geliyor yani ekranda çizgi ya da yırtılma olabiliyor , internette bunun ile alakalı bir sürü makale var mesela.Neden anlatabilir misin?
açıyorum o zaman freeseync'i.(zaten açık kullanıyordum bu fps düşürüyor mesajlarını görünce kapatmıştımÇünkü FPS, yenileme hızının 2 katından fazla yani bu da ekran 1 kere yenilenince toplamda 2 kareden fazla ekrana gelmiş olduğu anlamına geliyor yani ekranda çizgi ya da yırtılma olabiliyor , internette bunun ile alakalı bir sürü makale var mesela.
![]()
FPS ve Tazeleme Hızı İlişkisi
PC oyunculuğunun en çok bahsedilen terimlerinden birisi olan FPS hakkında sorular veya yanlış yorumlar görüyorum. Bunun için bir açıklama yazayım istedim. FPS: Açılımı "Frame per Second", yani "Saniye Başına Kare" dir. Uzun yıllardır "PC Master Race" savunuculuğunun en büyük savı 60 FPS ile oyteknoseyir.com
Tam tersi hocam o zaman açmaya gerek yok.Çünkü FPS, yenileme hızının 2 katından fazla yani bu da ekran 1 kere yenilenince toplamda 2 kareden fazla ekrana gelmiş olduğu anlamına geliyor yani ekranda çizgi ya da yırtılma olabiliyor , internette bunun ile alakalı bir sürü makale var mesela.
![]()
FPS ve Tazeleme Hızı İlişkisi
PC oyunculuğunun en çok bahsedilen terimlerinden birisi olan FPS hakkında sorular veya yanlış yorumlar görüyorum. Bunun için bir açıklama yazayım istedim. FPS: Açılımı "Frame per Second", yani "Saniye Başına Kare" dir. Uzun yıllardır "PC Master Race" savunuculuğunun en büyük savı 60 FPS ile oyteknoseyir.com