Psu güç seçimi

Bütçen varsa alabilirsin ama bence alma
Gidip soğutucu alırsın o paraya
Kasa Modeli ne?
Dark pro
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CV650 daha iyi ama onun yerine MWE White 650 çok daha iyi bir seçenek olur, 12 V'dan 648 Watt verebiliyor ve 2 adet 8 pin CPU ek güç kablosu var, muadil PSU'larda bu özellikler yok.
Hocam 450₺ var bende şuan napiyim sence şuan

Yalnız CV650 demişsin de onun fiyatı 600 ₺ civarlarında, sen CV450 mi demek istemiştin?
450 ₺ bütçeye SHP650 V2 veya MWE White 550 alabilirsin.
500 şuan itopyada

Yalnız CV650 demişsin de onun fiyatı 600 ₺ civarlarında, sen CV450 mi demek istemiştin?
450 ₺ bütçeye SHP650 V2 veya MWE White 550 alabilirsin.
Hocam böyle sistemin olsa fiyatı düşünmeden hangisini alırdın

CV650 dedin sen bana ama, bu CV550'ymiş :D. SHP650 V2 daha fazla güç verebiliyor, ben olsam onu tercih ederdim, gerçi sistemin neydi hatırlamıyorum ama büyük bir ihtimalle bu da yeter.
Hocam shp 650 alsam herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım sence ona göre alıyorjm direk
Güç kaynağından çok çektim daha önce ondan uzatıyorum

Hocam shp 650 alsam herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım sence ona göre alıyorjm direk
Güç kaynağından çok çektim daha önce ondan uzatıyorum
Sorun yaşayacağını sanmıyorum ama belki bir sorun yaşarsan o da kablonun kısalığıdır, SHP650 V2'deki kablo uzunluğu çok kısa.

Sorun yaşayacağını sanmıyorum ama belki bir sorun yaşarsan o da kablonun kısalığıdır, SHP650 V2'deki kablo uzunluğu çok kısa.
Haydaaaaa

Dark pro ya yeterlimi hocam

Son düzenleme:
Geri