FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,462
Ona kedi patisi diyorum ben. Pembe yaptım az sonra şeffaf Switchleri takmayı deneyecem.Beyaz çok güzel durmuş vallahi güle güle kullanın hocam
Ona kedi patisi diyorum ben. Pembe yaptım az sonra şeffaf Switchleri takmayı deneyecem.Beyaz çok güzel durmuş vallahi güle güle kullanın hocam
Alanlara önerim. Sistem ile uyumlu olsun veya odamda kardeşim yatıyor diyorsanız Siyah alınmalı. Onun dışında kullanım ve kalite olarak Beyaz ın Anahtarları daha iyi. Siyah daha yumuşak basım hissine sahip FPS e daha iyi gider.
Daha iyi boşver ben fazladan para verdim diye siyahtan ttc bekledim daha tırt bişi geldi. 415tl ye almıştım ama aynı fiyat olsa net beyaz.Hocam siyah atoklara girmiyorki.
yok hocam bugün gelmez bence, bu işi gücü kar üretip milleti kazıklamak olan insanlardan alabilir misin bilmiyorumAula f75 stok gelebilir az önce önüme düştü f5 atinca kayboldu
Çok tatlı olmuş ilerde düşünebilirim bende bu tarz hoşuma gittiOna kedi patisi diyorum ben. Pembe yaptım az sonra şeffaf Switchleri takmayı deneyecem.
Ne zamanTam beyazdan alıyordum. Hesaba para geçmedi ya.
şimdi stokta 7 tane vardı baya denedim kartta 1400 vardı. aslında bi de pudding keycaps alsam çok güzel olucakta south denk gelmesi lazım. birde trde ne kadar satabilriim bu hali ile onu düşünüyorum satıp üstüne ekleyip gamepad almak istiyorum.Ne zaman
stok 10-7 adet vs yazıp geri gidiyor bot var muhtemelenşimdi stokta 7 tane vardı baya denedim kartta 1400 vardı
ben o kadar cok f5 attım ki gizli sekmeden acmak zorunda kaldımSepeti önceden hazırlayıp sürekli f5 atarak alabildim