Babam annemi aldatıyor sanırım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben olsam bab
amı ayartıp annemi aldattiran birine acımam
Ya senin babanın konuşmadığını nerden biliyorsun arkadaş çevresinde.Evliliğin ilk yıllarında eşler birbirine genellikle sadık olur ama aradan 10 yıl geçince arrtık bu muahbbetler başlar babanın arkadaş çevresinde+40

Ya bak kendinde söylüyorsun 5 yıl ayrı kalmışlar etkilenmişsin.Bunu eğer annen yapsaydı olay namus meselesi olurdu.o zaman kafana takma diyemem ama eğer şimdi etkilersen geleceğinde etkilenir anlıyormusun beni.Bırak o senin babanla annen arasında kalsın.Annene anlat bu durumu
Namus sadece kadına yüklenemez dostum bu düşündüğün şey çok saçma

Sonunda beni anlayabilecek yaşı büyük biri.
Tecrübe edindikçe kendileri de görecek. Hatta belki buradan da, sevgilililerini, eşlerini aldatan insanlar olacaktır. Beş vakit namaz kılan, mükemmel, çok iyi dediğim, parmak ile gösterdiğim insanların bile eşlerini aldattıklarına şahit oldum. Toplum yapısı böyle maalesef. Birçok kadın da bunun farkında, emin olun. Ama ses çıkarmıyorlar.

Belki yaşım küçük olduğu için anlamıyorum ama sırf erkek aldattı diye bu olay kapatılamaz eğer baba değilde anne aldatsaydı yarın haberlerde görürdük aldatan karısını öldürdü diye kötü bir şeyi yapıldığında cinsiyetin bir etkisi olmaz bence

Tecrübe edindikçe kendileri de görecek. Hatta belki buradan da, sevgilililerini, eşlerini aldatan insanlar olacaktır. Beş vakit namaz kılan, mükemmel, çok iyi dediğim, parmak ile gösterdiğim insanların bile eşlerini aldattıklarına şahit oldum. Toplum yapısı böyle maalesef. Birçok kadın da bunun farkında, emin olun. Ama ses çıkarmıyorlar.
Aynenn öyle buna ses çıkarma evreleri ilişkiye yeni giren çiftlerdedir aradan zaman geçer çocuk büyür ve kadın artık karışmaz olay bundan ibaret.

Belki yaşım küçük olduğu için anlamıyorum ama sırf erkek aldattı diye bu olay kapatılamaz eğer baba değilde anne aldatsaydı yarın haberlerde görürdük aldatan karısını öldürdü diye kötü bir şeyi yapıldığında cinsiyetin bir etkisi olmaz bence
Arkadaş anlamıyor ama yıl 2020 olmuş hala namusu sadece kadına yükleyen insanlar var :D

bazı erkekler-diyorum çünki daha kimseyi aldatmadım- çok pez**** oluyor baban bunlardan inşallah değildir ama aldatıyorsa allah bildiği gibi yapsın
Yaşınız kaç şu an?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717