Pubg steamde Ryzen 7 5800x3d ve RTX 2080 ile 2k çözünürlükte ortalama +180 fps alıyorum monitörüm 240hz ondan ekran kartı yükseltmesi yapmak istiyorum...
Öncelikle hayırlı olsun ekran kartın. ŞALEKGFPŞWELKGWOŞEKGEWŞORTKGWEOŞT PATLADIM DURUMA BAK YA İKİNCİ EL SIFIRDAN PAHALI ŞAKA GİBİ YA çok fena kuruldum çok fena
Yapacak başka bir şey yok hocam beklemedeyiz. Banka hesabımda milyonlarım olsun gene almam gece kafamı yastığa koyduğumda ulan 33k olan ekran kartına 45k...
Almak istiyorum tabi ki fakat bu fiyattan değil o yüzden zaten açtım ya bu konuyu neden şişik fiyattan alayım. Düşene kadar beklerim gerekirse 6 ay fark...
Bu durum karşısında içimden geçenleri açık bir şekilde dile getirmek istemiyorum. No comment. Zaten bu durum apayrı saçma sapan bir düzenin içindeyiz...
Çok saçma ki artık herkes her şeyi ufak araştırma ile öğrenebiliyor istediğin kadar maniple et. En kötü yapay zekalara sorsa bile onlar da gerçeği söylüyor...
LAKJSDMFGLKSADJMGLKSDJMGLWKSEIDJGMLIWKEG
1789992099
En sonunda gidip 13k bandında RTX 3080 alacağım en kötü. Böyle saçmalık olamaz 2k çözünürlükte işimi...
Fiyatların uçtuğunu sanmıyorum stok yok diye yüksek fiyatlara koyuyorlar. Satış olmayınca kademeli düşürüyorlar. Acil paraya ihtiyaçları varsa ürünü asıl...
Bütün markalara baktım sıfır fiyatları yaklaşık 30k-35k arasında olan RTX 5070 ekran kartları ikinci elde sıfırdan daha pahalıya satılıyor neden?
Millette...