yok 25k bütçe var ekran kartı lazım işte taksit seçeneği olursa iyi olur anlamında cebimdeki toplu parayı harcamayı sevmiyorum tek seferdeanlamadım 25 bin mi ödeyeceksin aylık taksit orası karıştı
yok 25k bütçe var ekran kartı lazım işte taksit seçeneği olursa iyi olur anlamında cebimdeki toplu parayı harcamayı sevmiyorum tek seferdeanlamadım 25 bin mi ödeyeceksin aylık taksit orası karıştı
25 e kart yokki piyasada 8 gb kartlar var 5050 nvdia 9060xt 8 gb bulursun taksitli düşmez bir şeyyok 25k bütçe var ekran kartı lazım işte taksit seçeneği olursa iyi olur anlamında cebimdeki toplu parayı harcamayı sevmiyorum tek seferde![]()
27 ye 9060xt 16gb görmüştüm keşke alsaydım neyse düşerse bir daha inş25 e kart yokki piyasada 8 gb kartlar var 5050 nvdia 9060xt 8 gb bulursun taksitli düşmez bir şey
knk firmaların ortak hesabı falan mısın. fiyatları x1.5 , x2 yapıp sonra 3-5k sözde indirim olunca hemen paylaşıyorsun.25 e kart yokki piyasada 8 gb kartlar var 5050 nvdia 9060xt 8 gb bulursun taksitli düşmez bir şey
Çok haklısın. Taksit miktarı arttıkça faiz koysunlar, kabul eden alır, zorla değil sonuçta.bize peşin fiyatına 24 ay taksit lazım ya
Bende Beyaz colorfulu 38 almıştımGeçen sene Gaming X versiyonunu 45'e almak yaptığım en iyi alışverişmiş de ben farkında değilmişim.
9070xt ler 48 dip oldu ve artmaya devam ediyorlar, sadece vatanda asrock kaldı 45e9070 xt XFX swift düşürmen lazım bize hocam çıtayı çok ufak yükselttik 44 45e taksitle alacağım bekliyorum yakalamanı![]()
vatan asrock 47 oldu9070xt ler 48 dip oldu ve artmaya devam ediyorlar, sadece vatanda asrock kaldı 45e
Dostum Yalanlarınızdan Tüm Forum Sıkıldı Bu Ürün Ortada Yoktu Piyasadaki en dip ürün windforce v2 5070ti idi oda 70 bin tl ye tebilyon satıyordu engelle geç senin gibiler yorum yapmasın benim konularıma kafi