❌İndirim Bitti! MSI RTX 5070 Tı Shadow 66.757,13 TL 5 ve 6 Taksit Mevcut

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,086

SATICI : DFS BİLGİSAYAR

STOK 7 ADET

1790253521225.webp

Geçen sene Gaming X versiyonunu 45'e almak yaptığım en iyi alışverişmiş de ben farkında değilmişim.

bize peşin fiyatına 24 ay taksit lazım ya

Sıcak Fırsatları gerçekten boş meşgul ediyorsun. Ürün 20+ gündür zaten bu fiyatlarda takılıyor. Burada takılan adamlar zaten taksit seçeneklerine de hakim akakçe üzerinde. Giriyorum senin konularını görüyorum sadece Fırsat denen bir şey yok zaten. Engellesem konularını görmememi sağlar mı acaba

Çok mütevazı davranma hocam 48 taksit daha iyi gider çekinme lütfen...
48 ayıp olmasın diye yazmadım , keşke... :) .Bakma dünyadaki herkes arabayı telefonu herhangi bir şeyi taksitle alabiliyor :) Bizde yok

Sıcak Fırsatları gerçekten boş meşgul ediyorsun. Ürün 20+ gündür zaten bu fiyatlarda takılıyor. Burada takılan adamlar zaten taksit seçeneklerine de hakim akakçe üzerinde. Giriyorum senin konularını görüyorum sadece Fırsat denen bir şey yok zaten. Engellesem konularını görmememi sağlar mı acaba
Dostum Yalanlarınızdan Tüm Forum Sıkıldı Bu Ürün Ortada Yoktu Piyasadaki en dip ürün windforce v2 5070ti idi oda 70 bin tl ye tebilyon satıyordu engelle geç senin gibiler yorum yapmasın benim konularıma kafi

böylelerini banlamak lazımda yetki yok işte

Geri