🔥İndirim Hepsiburada SELAM100 Kodu Tekrardan Aktif

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,608
Hepsiburada'da SELAM100 kodu ile 100 TL indirim alabiliyordunuz. Tekrardan aktif hale geldi. Minimum sepet tutarı 200 TL olması gerek. Ve ilk siparişe özel.

Ayrıca aynı işleve sahip şu kodlarda var:
TİKTOK100
HEDİYE100

İlk siparişte geçerli bu kodlar.
Not: Hayallerimle oynadın. :uzgunpeepo:

SELAM100, ilk alışverişte geçerli
TİKTOK100, ilk alışverişte geçerli
HEDİYE100, ilk alışverişte geçerli
HEDIYE100, kategori bazlı çalışan bir kod (BT kulaklık için kullanmama izin vermedi)

SELAM100, ilk alışverişte geçerli
TIKTOK100, çalışmadı
HEDIYE100, kategori bazlı çalışan bir kod (BT kulaklık için kullanmama izin vermedi)
Kuponların detaylar kısmına baktığımda geçerli olduğu kategoriler kısmı yok. Ayrıca TİKTOK100 şeklinde yazmanız lazım. Yani ı yerine i. Bende hepsi sorunsuz çalışıyor.

üye olurken tel istemese keşke :(

Kuponların detaylar kısmına baktığımda geçerli olduğu kategoriler kısmı yok. Ayrıca TİKTOK100 şeklinde yazmanız lazım. Yani ı yerine i. Bende hepsi sorunsuz çalışıyor.
Kullanmak istediğin kupon, Hepsiburada’da sadece ilk alışverişte geçerlidir ve tek seferliktir.

farketmemişim üzdü

Düzelttim yorumumu, I ve İ fark ediyormuş, HEDIYE100 kuponunu keşfetmiş oldum :)
Verdiğin bütün kodlar ilk alışverişte geçerliymiş, sen de not düşersen faydalı olur.

Düzelttim yorumumu, I ve İ fark ediyormuş, HEDIYE100 kuponunu keşfetmiş oldum :)
Verdiğin bütün kodlar ilk alışverişte geçerliymiş, sen de not düşersen faydalı olur.
Bu kuponun olayı neymiş ekledim ama bulamıyorum 83 kupon var saçma saçma

üye olurken tel istemese keşke :(
hotmail ile kayıt olabiliyorsunuz , telefonu sipariş verirken istiyor sadece ondan da uzun süre o telefon nuamrasıyla hesap açmadıysanız sorun olmuyor ben aynı tel ile 2. hesabımı açtım. Extra olarak 76 liraya alt limite 75 lira hediye çekide verdi . konu sahibine teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,805
Üyeler
184,055
Son üye
Ahmet2677
Geri