Yakışan
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Lian Li Lancool II Mesh Siyah RGB Mid-Tower ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.LAN2MRX.50) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Eğer sıvı soğutma kullanacaksan alınmaz. Çünkü 240mm sıvı soğutma destekliyor ve 240mm sıvı soğutma alacağıma kule tipi alırım bin kat daha iyi. Sıvı soğutma alınacaksa 360mm alınmalı diye düşünüyorum. Ve kasa 360 desteklemiyor. Zaten düzgün hava soğutmalarla çoğu işlemciyi soğutursunAlınır mı bu fiyata
Peki önerebileceğiniz bir 3000 TL'den fazla olmayan, 360 destekleyen kasa var mıdır hocam?Eğer sıvı soğutma kullanacaksan alınmaz. Çünkü 240mm sıvı soğutma destekliyor ve 240mm sıvı soğutma alacağıma kule tipi alırım bin kat daha iyi. Sıvı soğutma alınacaksa 360mm alınmalı diye düşünüyorum. Ve kasa 360 desteklemiyor. Zaten düzgün hava soğutmalarla çoğu işlemciyi soğutursun
O biraz zor. Sana taş gibi bi kasa söyleyeyim. H7 Flow.Peki önerebileceğiniz bir 3000 TL'den fazla olmayan, 360 destekleyen kasa var mıdır hocam?
Valla bütçe yetmiyor. O zaman ben Lian Li alayım geçeyim.O biraz zor. Sana taş gibi bi kasa söyleyeyim. H7 Flow.
Zoko Amiral var. Çok sağlam kasa sadece fanları kötü. Stok bulursan onu al. Sanırım N11'de stok var şuan siyahının.Peki önerebileceğiniz bir 3000 TL'den fazla olmayan, 360 destekleyen kasa var mıdır hocam?
kontrolcü öneriniz de var mı b650 tomahawk anakartım var fakat zokonun kendi fan kontrolcüsü yok argb içinZoko Amiral var. Çok sağlam kasa sadece fanları kötü. Stok bulursan onu al. Sanırım N11'de stok var şuan siyahının.
Fan olarak da bunları aldın mı 3k'dan düşük taş gibi, 360mm destekli kasa oluyor
![]()
Thermalright TL-C12C-S ARGB Siyah 12 cm 3'lü Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright TL-C12C-S ARGB Siyah 12 cm 3'lü Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright TL-C12C-S ARGB Siyah 12 cm 3'lü Kasa Fanı özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com