Neler Yeni

2800 TL Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası

goku010203

80+ Bronze
Bedava
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mu 3000D mi?
Bu

Zoko Amiral var. Çok sağlam kasa sadece fanları kötü. Stok bulursan onu al. Sanırım N11'de stok var şuan siyahının.
Fan olarak da bunları aldın mı 3k'dan düşük taş gibi, 360mm destekli kasa oluyor
Parası var diye harcamak zorunda değil. Ekstra fan para israfı ayrıca bu modeli alırsa rulman sesi çeker. Performans desen pek performanslı değil dk431in fanları gayet yeterli olur.

muratyen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
murat özayyıldız
Aynı kasayı İnce Hesap eylül ayında Gaming Gecesinde 3,500 tl ye kitledi bize haksızlık bu

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bedava

Bu

Parası var diye harcamak zorunda değil. Ekstra fan para israfı ayrıca bu modeli alırsa rulman sesi çeker. Performans desen pek performanslı değil dk431in fanları gayet yeterli olur.
Para israfı falan değil dk431'in fanları pek iyi değil.

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mesut Sarıkaya
Urunun siyah hali 2800 tl, beyaz hali 4500 tl. Yani beyaz urunun icinde sivi sogutma falan mi extra olarak anlamis degilim.

red1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Semih Soydaş
Zoko Amiral var. Çok sağlam kasa sadece fanları kötü. Stok bulursan onu al. Sanırım N11'de stok var şuan siyahının.
Fan olarak da bunları aldın mı 3k'dan düşük taş gibi, 360mm destekli kasa oluyor
Sanırım sizin dediğiniz gibi yapacağım. Lian Li kasayı almıştım önceden stok falan biterse diye. İptal talebinde bulundum.

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
MURAT GÜLLÜ
Eğer sıvı soğutma kullanacaksan alınmaz. Çünkü 240mm sıvı soğutma destekliyor ve 240mm sıvı soğutma alacağıma kule tipi alırım bin kat daha iyi. Sıvı soğutma alınacaksa 360mm alınmalı diye düşünüyorum. Ve kasa 360 desteklemiyor. Zaten düzgün hava soğutmalarla çoğu işlemciyi soğutursun
280mm sıvı soğutmaların bazıları 360mm sıvı soğutmalardan daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Murat
Aynı ikiliyi kullanıyorum canavar gibi ısınma sorunum yok kasa geniş ferah hava akışı iyi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,736
İsim
Selim
Peki önerebileceğiniz bir 3000 TL'den fazla olmayan, 360 destekleyen kasa var mıdır hocam?
360mm destekleyen çok güzel marka kasalar vardı bu aralar indirime giriyordu hatta Lian li 420mm destekleyen dev gibi kasası 5800 gibi fiyatlara düşmüştü şuan için çokta indirimli kasa görünmüyor ama elbet düşer

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tolga
Kasa çok iyi arkadaşlar ben kullandım. Yan alt paneller ızgara olması sayesinde ekran kartı altına takılan fanlar bile çok iyi hava çekiyor. Görsel amaçlı vision kasaya geçtim ve lancool ne kadar iyi soğutması olduğunu öyle anladım.

Sanırım sizin dediğiniz gibi yapacağım. Lian Li kasayı almıştım önceden stok falan biterse diye. İptal talebinde bulundum.
Zokoda öne radyatör takınca yanlara fan takamıyorsunuz. Boş ve çirkin duruyor. Zokodan daha iyi bu kasa fiyat farkına değer bence.

Son düzenleme:
Top Bottom