Yardım Dragon Center Sorunu

Reaksiyon skoru
49
Başta mystic light bios a yükleme yapmıyordu, ilk açılışta ledler kırmızı oluyordu. windows açılınca yeşile dönüyordu. Bios'a ve uygulamaya güncelleme geldiğini farkettim hepsini yükledim. Şuan bu şekilde sadece mystic light var diğer her şey kayboldu ve hala açılırken ledler kırmızı oluyor.
1596119306519.png

Dostum normalde her anakartta öyle olur zaten, sistem açıldığında efektler yerine gelir, Asus'ta da öyle, MSI'da da öyle. Bir sorun yok, seninle alakalı değil.

Dostum normalde her anakartta öyle olur zaten, sistem açıldığında efektler yerine gelir, Asus'ta da öyle, MSI'da da öyle. Bir sorun yok, seninle alakalı değil.
Msi anakartlarda mystic light seçilen efekti anakarta yükler böyle bi özelliği vardır ilk açılışta seçilen efekt açılır

Msi anakartlarda mystic light seçilen efekti anakarta yükler böyle bi özelliği vardır ilk açılışta seçilen efekt açılır
Öyle olduğunu sanmıyorum. Ekran kartlarında da öyle değil mesela.

Öyle olduğunu sanmıyorum. Ekran kartlarında da öyle değil mesela.
sistemi kurduğumdan beri vardı mesela ben yeşilde kullanıyorum her seferinde yeşil oluyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her neyse format atmadan uygulamayı eski haline çevirmem lazım

sistemi kurduğumdan beri vardı mesela ben yeşilde kullanıyorum her seferinde yeşil oluyordu
Doğrudur. Neyse çok önemli değil.
Her neyse format atmadan uygulamayı eski haline çevirmem lazım
Valla Dragon Center çok sıkıntılı bir uygulama, tek sevmediğim yani bu. Kurunca kurulmuyor takılıyor gibi oluyor, ondan sonra Mystic Light bazen kendi kendine kayboluyor, kendim de yaşadım, çok sinir bozucu.

Doğrudur. Neyse çok önemli değil.

Valla Dragon Center çok sıkıntılı bir uygulama, tek sevmediğim yani bu. Kurunca kurulmuyor takılıyor gibi oluyor, ondan sonra Mystic Light bazen kendi kendine kayboluyor, kendim de yaşadım, çok sinir bozucu.
Uygulamayı uwp formatına aldılar. Uwp=sıkıntı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Silip tekrar yükledim bu hale geldi :/

1596121418965.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,169
Üyeler
202,810