MaliArican
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 429
Şu sistemi bu fiyattan almak mantıklı mı?Ekran kartını sonradan kendim ekleyeceğim.
ne saçmalıyorsun kardeşim adam zaten ekran kartını kendim alacağım demiş. parası varken niye 20k ya 4060 lı sistem alsın? bu sisteme bi 4070 super ekler 2k ultra ayarlarda hayvan gibi oynar.Mantıksız ekran kartsız nabıcan hiç bişi oynayanasın git 20 k ya. 4060. R5 5600 al
Gidip test edebilirsen fena değil bence, garanti süreleri de iyi ise alınır
Şu sistemi bu fiyattan almak mantıklı mı?Ekran kartını sonradan kendim ekleyeceğim.
Hocam o psu olmadan öyle yaparım dedi.birine 17 yapabilirim yazmış sana 18.5 demiş bu satıcı 16.5a da düşer alacaksan ona göre al
Test etme imkanım yakın zamanda yok gibi çünkü şu sıralar Muğla’ya ulaşmam biraz sıkıntı olacak zamandan dolayı.Gidip test edebilirsen fena değil bence, garanti süreleri de iyi ise alınır
7600x’den ziyade diğer parçalar da değerli parçalar o sebepten foruma da yazdım. Tek tek toplasam 7600x’li sistemin sıfırı 18 civarını buluyor yine ve yancı parçaları çok da kaliteli olmuyor.Tek tek toplasanız ne kadar tutacak ki zaten bunlar ? 7600x ısınan işlemci diyorlar 7500f ya da 7600 tercih edebilirsin.
Daha iyi bir şey istersen 9700x olabilir.
Kargo ile falan almayı düşünüyorsan alma sakın hocam gerek yok o riski almayaHocam o psu olmadan öyle yaparım dedi.
Daha geçenlerde 20.000’di sistem 18.5’a düştü kararsız kaldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Test etme imkanım yakın zamanda yok gibi çünkü şu sıralar Muğla’ya ulaşmam biraz sıkıntı olacak zamandan dolayı.
7600x’den ziyade diğer parçalar da değerli parçalar o sebepten foruma da yazdım. Tek tek toplasam 7600x’li sistemin sıfırı 18 civarını buluyor yine ve yancı parçaları çok da kaliteli olmuyor.
Düşündüm bi hocam da risk almak istemedim bende eğer gitme imkanım olursa alacağım gibi.Kargo ile falan almayı düşünüyorsan alma sakın hocam gerek yok o riski almaya
Kargo ile falan almayı düşünüyorsan alma sakın hocam gerek yok o riski almaya
forum.donanimarsivi.com
Bütçe hiç çıkmıyor garantisi de 1 seneden fazla ise alınır test edildikten sonra , yoksa 6800₺ ye ryzen 7600 var , aralarında X ile aman aman bir fark yokDüşündüm bi hocam da risk almak istemedim bende eğer gitme imkanım olursa alacağım gibi.
Çözüldü✓ - AMD Ryzen 5 7600x ikinci elde 5000tl’ye alınır mı?
Başlıkta soru net zaten 5000 TL’ye denk getirebiliyorum birisinden sizce nasıl?forum.donanimarsivi.com
Şu konuda ne düşünürsünüz hocam?
Sağolun hocamBütçe hiç çıkmıyor garantisi de 1 seneden fazla ise alınır test edildikten sonra , yoksa 6800₺ ye ryzen 7600 var , aralarında X ile aman aman bir fark yok