Havit İademi Reddediyor Rezaleti

GPiro

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,896
dostlar selam fuxi h3 modelini aldım ve iademi reddeditler sadece açıp denedim sonra kapattım begenmedigim için 14 gün koşulsuz hakkım yokmu
Konuyu güncelliyorum almıyorlar destek talebi açıyorum sadece rapor yolluyorlar saçmalıgın daniskası

Son düzenleme:
Hijyen VS diyerek savunabiliyorlar. Normalde kulak üstü buna tam olarak girmiyor orada net bir çizgi yok. THH verip kazanan da gördüm red yiyen de gördüm :D Ama kabul olan emsal bir karar bulursan THH ile iade yaparsın her türlü.

Hijyen VS diyerek savunabiliyorlar. Normalde kulak üstü buna tam olarak girmiyor orada net bir çizgi yok. THH verip kazanan da gördüm red yiyen de gördüm :D Ama kabul olan emsal bir karar bulursan THH ile iade yaparsın her türlü.
başvurucaz mecbur açıp az denedik kapadık

THH ye başvursan kararın sonuçlanana kadar zarar edersin. 400e aldıysan diyelim ki kulaklığı, karar sonuçlanınca enflasyondan dolayı fiyatı 700TL olur sana 400tl yi iade ederler enflasyondan dolayı zarar edersin.

THH ye başvursan kararın sonuçlanana kadar zarar edersin. 400e aldıysan diyelim ki kulaklığı, karar sonuçlanınca enflasyondan dolayı fiyatı 700TL olur sana 400tl yi iade ederler enflasyondan dolayı zarar edersin.
1100 e aldım pek zararım olmaz sadece param gelsin başka nasıl iade edicem

kendim almadım dostum aileme aldırdım kendim olsa neyse ama
ben 2000p mine oyle kulaklık aldım 3 ayda iade etiler + olarak ürünü aldıgım gibi iade eti paketi actim iade etim begenmedim

ben 2000p mine oyle kulaklık aldım 3 ayda iade etiler + olarak ürünü aldıgım gibi iade eti paketi actim iade etim begenmedim
sadece denedim ve geri kapattım iade almıyorlar geri nasıl ettiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,722
Üyeler
188,303
Son üye
Guddi06
Geri