Gaming gecesi T6 ultra gelir mi?

Hocam rainbow snowman ayrıdır falan bilmiyorum ondan verdim geçtim
Bir farkı yok diye biliyorum. Ama güzel soğutucu inşallah üzmez bizi bende dün sipariş verdim. Bayram sonrası kargolanır artık.

Bir farkı yok diye biliyorum. Ama güzel soğutucu inşallah üzmez bizi bende dün sipariş verdim. Bayram sonrası kargolanır artık.
İnş reis inş pc kullanamıyorum şu an resmen. Okullar da açılırsa artık başka şehir de okuyorum pc kullanamayacağız herhalde .d

İnş reis inş PC kullanamıyorum şu an resmen. Okullar da açılırsa artık başka şehir de okuyorum PC kullanamayacağız herhalde .d
Ben üniversiteyi okuduğum şehirde yazıcağım inşallahta gelicek gibi. Gelmezsede mecbur bırakıp gidicez :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnş reis inş PC kullanamıyorum şu an resmen. Okullar da açılırsa artık başka şehir de okuyorum PC kullanamayacağız herhalde .d
Nerede okuyorsunuz ne okuyorsunuz hocam ?

Ben üniversiteyi okuduğum şehirde yazıcağım inşallahta gelicek gibi. Gelmezsede mecbur bırakıp gidicez :D

Lise okuyorum reis ben 3 geçtik daha .d Aydın da okuyorum yurtta kalıyorum

İnş istediğin yer gelir reis :D

he anladım bende bu sene üniye girdim işte 4 yllık gelicek gibi duruyor gelir inşallah. Dışarı çıkmaktansa olduğum şehir her zaman daha iyidir.

Geri