benim ekran kartında kablo yok kardeş sadece soketKabloyu doğru yere taktığından emin misin?
Geçen arkadaşta şahit oldum anakarta takıyordu.
daha önce çalışıyordu termal macun sürmek için çıkardımsenin ekran kartı anakart ile uyumlu mu? onunda önemi var
nasıl bir sorun olabilirSorun anakartta olabilir
Kasa arkasının resmini atar mısın bir de monitöre bağlanan kabloyu nereye taktığını işaretler misin?benim ekran kartında kablo yok kardeş sadece soket
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha önce çalışıyordu termal macun sürmek için çıkardım
nasıl bir sorun olabilir
Kablo dediğim monitöre bağlanan Hdmi, Dp, VGA, DVI kablosu.benim ekran kartında kablo yok kardeş sadece soket
daha önce çalışıyordu termal macun sürmek için çıkardım
nasıl bir sorun olabilir
şu an resim çekecek dürümda değilim standar vga kablosuna takıyorum anakart ddr3Kasa arkasının resmini atar mısın bir de monitöre bağlanan kabloyu nereye taktığını işaretler misin?
Anakarta değil ekran kartına takmalısınız.şu an resim çekecek dürümda değilim standar vga kablosuna takıyorum anakart ddr3
takıyorum ekran kartına görüntü gelmiyor ama ekran kartınını çıkarıp takınca ana karta ekran geliyor beim ekran kartı vgaAnakarta değil ekran kartına takmalısınız.
anakart modelinle ekran kartını söyler misin
ECS H61H2-MV Anakart 1155 Pin
asus gt 420
Dostum ekran kartının tam oturduğuna emin ol.takıyorum ekran kartına görüntü gelmiyor ama ekran kartınını çıkarıp takınca ana karta ekran geliyor beim ekran kartı vga
Emin misin doğru oturduğuna?takıyorum ekran kartına görüntü gelmiyor ama ekran kartınını çıkarıp takınca ana karta ekran geliyor beim ekran kartı vga