re00
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
- Bütçe
- 35000
Gaminggen de indirim var 9 bin tl o yuzden daha ucuza geliyo gaming genbu daha uyguna gelir özelleştirip al![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB SSD-CORSAIR 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB SSD-CORSAIR 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide bundan al![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Gaminggenden bildiginiz daha ucuza kasa varmi acaba?bu daha uyguna gelir özelleştirip al![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB SSD-CORSAIR 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB SSD-CORSAIR 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide bundan al![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
ürün fiyatı arttıkça indirim düşüyo kasa kaça gelmiş oluyorGaminggen de indirim var 9 bin tl o yuzden daha ucuza geliyo gaming gen
güzel fiyat kaçırmayın sistemde güzelOzellestirince 27 bin liraya geliyo 1 t ssd
Zaten 7600 le 7500F arasında çok bir fark yok orada bir endişen var iseç29 a geliyomus pardon
cw diyosun galiba onu ekran kartı yapar genelde ince tiz bi ses çıkarırSes yapiyor mu kasa bilginiz var mi oyle soylentiler duydum
Evet iste bazilarinda yuksek sesler cikardigi icin sorun yaratmis. Yorumlarda da bir tane gordum. Eger cok ses olursa iade kabul ederler mi kicw diyosun galiba onu ekran kartı yapar genelde ince tiz bi ses çıkarır
iade olayını bilmiyorum ama biraz şans işi çok problemli değilse rahatsız eden bi ses olmaz geneldeEvet iste bazilarinda yuksek sesler cikardigi icin sorun yaratmis. Yorumlarda da bir tane gordum. Eger cok ses olursa iade kabul ederler mi ki