🔥İndirim Polham Şarjlı Otomatik Araç Yıkama Köpük Pompası 1.5 Litre 764₺ Amazon

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,875
Polham Şarjlı Otomatik Araç Yıkama Köpük Pompası 1.5 Litre 764₺ Amazon 👈 Link

Type-C ile şarj oluyor. Elle hava basmanıza gerek olmuyor böylece.
Benzinlikte, evinin önünde arabasını yıkamayı seven arkadaşların kaçırmaması gereken bir ürün.

1738583939048.png

siparişi verdim teşekkürler araç yıkama şampuanı olarak ne önerirsiniz kullanıp memnun kaldıgınız var mı

Satın aldım teşekkürler.
Köpük önerisine açığım birde inceleme videosunu buldum. izleyebilirsiniz gayet iyi gibi duruyor.

Öyle aletler genelde çabuk bozulur. Kullananların yorumlarını incelemeden almayın.

alınır mı kullanan var mı amazon yorumları hiç te fena degil.

Köpük yoğunluğu güzel ancak atım gücü düşük gibi duruyor. Bilemedim..

siparişi verdim teşekkürler araç yıkama şampuanı olarak ne önerirsiniz kullanıp memnun kaldıgınız var mı
AutoGlym
Meguiar's
Valet Pro
Auto Finesse
markalarının pH nötr şampuanlarını kullanıyorum yaklaşık 10 yıldır. Beni üzen olmadı içlerinden...

beyler şöyle bir köpük buldum piyasaya göre %20 daha uygun hemde
incelemelerine baktım herkes memnun markadan faizsiz 3 de taksit yapıyor tertemiz elime ulaşınca yorumlarımı yazarım

Köpük pompası değil de, adam gibi bir araç içi süpürge önerebilecek var mı? Piyasadakilerin çoğunun çekim gücü düşük ya da basit malzemelerden yapılmış.
Bekarsan Al bi Dyson ilerde evlenince yengeyede hediye edersin :D çünkü illaki isticekler o dysonu o zamana kadar araba süpürmeye devam

sürekli kullandığım divortex ph nötr şampuanı tavsiye edebilirim sürekli kullanıyorum f/p diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,600
Üyeler
184,188
Son üye
freedomxx
Geri