Bence alabiliyorsan 144 hz al ama 75 de iyi, ayrıca o sistemle hemen hemen her oyunu oynarsın, hatta 100 fps i bile geçersin5500xt 8gb + 3100 sistem alıcam cs go dışında hiçbir oyunda 80 fpsi geçmiyor yüksek ayarlarda sizce 75 hz yeter mi 5500xt için
Her türlü oyunu oynarım
Olmuşken kıvrımlı olsun istiyorum iyi midir va attığınbu va panel
Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD Fiyatı
Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bu da ips panel
![]()
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Eğer güneş alan bir yere kuracaksan curved alma yansıma yapar canını sıkar. Her zaman düz daha iyidirOlmuşken kıvrımlı olsun istiyorum iyi midir va attığın
kavisli şıktır. Ancak düz daha iyidir. Başta oynarken de alışman zaman alabilir kıvrımlıda. Pek de gerek yok aslında kıvrımlıya fiyatı uygundu diye attım. yine de senin kararın.Olmuşken kıvrımlı olsun istiyorum iyi midir va attığın