UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 757
- Bütçe
- 4000
Ana monitörüm 144HZ 1MS bir monitör, yanına bir tane monitör daha eklemeyi düşünüyorum pivot konumda kullanacağım sizce hangi monitörü almalıyım?
bu arkadaşı alabilirsin https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-180-hz-oyuncu-u-fiyati,760553382.htmlAna monitörüm 144HZ 1MS bir monitör, yanına bir tane monitör daha eklemeyi düşünüyorum pivot konumda kullanacağım sizce hangi monitörü almalıyım?
Hocam oyun için kullanmayacağım VA panel sorun yaratır mı?
Evet bu bütçede başkada yok zaten alınabilir bu.
yaratmaz.Hocam oyun için kullanmayacağım VA panel sorun yaratır mı?
hocam daha önce ıps kullandıysanız eğer arada ki farkı görürsünüz ama o kadar da abartılacak kadar kötü değil görüntüsüHocam oyun için kullanmayacağım VA panel sorun yaratır mı?
Şu an IPS kullanıyorum hocam.hocam daha önce ıps kullandıysanız eğer arada ki farkı görürsünüz ama o kadar da abartılacak kadar kötü değil görüntüsü
Ana monitörüm pivot olmuyor.ana monitorunu 180hz alıp suankini yan monitör yapabilirsin
nb f80 alabilirsinŞu an IPS kullanıyorum hocam.
Ana monitörüm pivot olmuyor.
IPS yanında VA pek iyi durmaz ama estetik açıdan önemsemiyorsanız alın gitsinŞu an IPS kullanıyorum hocam.
Ana monitörüm pivot olmuyor.
Hocam ileride yerlerini değiştirebilirim şu anda bütçem yok.nb f80 alabilirsin
Hocam pivot olmuyor ama bu nasıldır?ıps yanında va pek iyi durmaz ama estetik açıdan önemsemiyorsanız alın gitsin
bu fiyata samsung g3 daha iyi hocamHocam ileride yerlerini değiştirebilirim şu anda bütçem yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam pivot olmuyor ama bu nasıldır?
![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
1500tllik bi stand cok zorlamaz diye dusunuyorum. 180hz ıps bi monitör alman senin icin cok daha iyi olurHocam ileride yerlerini değiştirebilirim şu anda bütçem yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam pivot olmuyor ama bu nasıldır?
![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
G3 VA panel sanırım hocam.1500tllik bi stand cok zorlamaz diye dusunuyorum. 180hz ıps bi monitör alman senin icin cok daha iyi olur