Kampanyayı 300TL ye 150TL olarak güncelleyip süresini 20 şubata uzatmışlar.
GeldiGündelik kullandığın ürünü de alabilirsin. Termal macun mantıklıydı onu da istemiyorsun. 2-3. yedek olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimde olmuyordu. Maximum mobilden sipariş verebilmiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Macun geldi mi ?
Amazon kodu var mı böyle agalar
Uygun değilim şaşırtmayıcı bi şekildeAmazon.com.tr: : Tüm Kategoriler
Tüm Kategoriler Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online alışverişi.www.amazon.com.tr
Şu ürün daha mantıklı. 8 gram 179TL. Çok ucuz da değil 1gram Hydronaut yani.160 TL ye düşüyor bu pazaramaya çok güvenmiyorum ama çok ucuz oluyor alınır mı?
![]()
Hydronaut 1gr 11.8w - Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Thermal Grizzly Hydronaut 1gr 11.8w - Yüksek Performanslı Termal Macun ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Thermal Grizzly Hydronaut 1gr 11.8w - Yüksek Performanslı Termal Macun fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
1 gramı zaten 300 tl lerde geziyor 11.8w/mk olduğu için çok fark olur diye düşünüyorum.Şu ürün daha mantıklı. 8 gram 179TL. Çok ucuz da değil 1gram Hydronaut yani.![]()
Arctic AR-ACTCP00008B MX-4 4 Gr Yüksek Kapasiteli Termal Macun Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Arctic AR-ACTCP00008B MX-4 4 Gr Yüksek Kapasiteli Termal Macun ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Arctic AR-ACTCP00008B MX-4 4 Gr Yüksek Kapasiteli Termal Macun fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Bak mesela bu üründe 14w 2.9gram 239TL ye geliyor. Çağ atlayacak kadar farklar olmadığı için gram ve fiyatına göre değerlendirip almak en mantıklısı.1 gramı zaten 300 tl lerde geziyor 11.8w/mk olduğu için çok fark olur diye düşünüyorum.