Her şey dahil 60 Bin tl sistem önerisi.

Cosef99

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
110
Selam, her şey dahil yayın oyun için sistem önerisi arıyorum.
Kasa monitör klavye kulaklık kamera mikrofon vs.
@HacıSOFU
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Cakrash

Son düzenleme:
kamera konusunda bir şey diyemeyeceğim klavye kablosuz olması gibi bir isteğin yoksa temudan 1k kredi iadesi ile ajazz ak99 ve mouse olarak aj159 pro mikrofonu da oradan alabilirsin sürekli 1k kredi iadesi geldiğinde alarak uyguna getirirsin kamera var mı bilmiyorum

Selam, her şey dahil yayın oyun için sistem önerisi arıyorum.
Kasa monitör klavye kulaklık kamera mikrofon vs.
@HacıSOFU
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Cakrash

60 bine imkansız istediklerin 150k lazım

yayın için çift monitöre ihtiyacın var kafadan 2k ana oyun + chat ekranı 1080p monitör alman lazım 20 k zaten

kamera kulaklık klavye fare ıvırı kıvır 30 k

kasa hariç ekipman 30k elinize kalan 50 k sistem çıkmaz yayın sistemi çıkmaz

60 bine imkansız istediklerin 150k lazım

yayın için çift monitöre ihtiyacın var kafadan 2k ana oyun + chat ekranı 1080p monitör alman lazım 20 k zaten

kamera kulaklık klavye fare ıvırı kıvır 10 k

kasa hariç ekipman 30k elinize kalan 30 k sistem çıkmaz yayın sistemi çıkmaz
Hocam bir anda elraen olmaya çalışmıyorumki, o kadar top tier dizmem ekipmanı. Bana 4070 kasa önerebilir misiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Hocam bir anda elraen olmaya çalışmıyorumki, o kadar top tier dizmem ekipmanı. Bana 4070 kasa önerebilir misiniz?
dostum elrean ne alaka sen hiç kamera fiyatına baktınmı yani yayıncı web cam fiyatına

@Cakrash @asko56 Agalar o zaman bana 4060-4060ti lı bir sistem önerir misiniz? Ordan kısıp diğer şeylere aktarayım.
onlar çift pc den yapıyordur tek pc degildir o
Hocam sandığınız gibi olduğunu düşünmüyorum ben 4060 laptopumdan bile yayın açabiliyorum bir sorunda olmuyor.

@Cakrash @asko56 Agalar o zaman bana 4060-4060ti lı bir sistem önerir misiniz? Ordan kısıp diğer şeylere aktarayım.

Hocam sandığınız gibi olduğunu düşünmüyorum ben 4060 laptopumdan bile yayın açabiliyorum bir sorunda olmuyor.
belki de degişmiş olabilir ama benim bildigim bu ama gene 60k ya zor çünkü zaten 2 monitör almak zorundasın klavye fare kulaklık ve kamera ucuz degil begendiginiz model varsa tek tek bakın toplam ne tutduguna bakabilrisiniz.

Geri