15K ya Kadar Ekran önerisi 👌

TayyarCR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
251
Bütçe
15000
Merhaba dostlar,

Ofisimiz için 15e kadar ekran almamız lazım sizlere danışmak istedim. Bütçe 15 olacak.

Grafik tasarım ve profesyonel işler için gerekiyor.

Örnek olarak aşağıdakilere bakar mısnız. Mümkünse 2k olsun.

Banayeniden ürün alan var mı? Teşhir ürünü hakkında düşünceleriniz nelerdir.

Son düzenleme:
Merhaba dostlar,

Ofisimiz için 15e kadar ekran almamız lazım sizlere danışmak istedim. Bütçe 15 olacak.

Grafik tasarım ve profesyonel işler için gerekiyor.

Örnek olarak aşağıdakilere bakar mısnız. Mümkünse 2k olsun.

Bunlar nedir böyle hepsi +144 fps gidip 10k ya 4k 60hz ips panelli monitörler varken ofis için buınlara para vermeyin bence, en yüksek fiyatı söyledim bugün ben 8000 civarına gördüm sıfır

Bunlar nedir böyle hepsi +144 fps gidip 10k ya 4k 60hz ips panelli monitörler varken ofis için buınlara para vermeyin bence, en yüksek fiyatı söyledim bugün ben 8000 civarına gördüm sıfır
nasıl yani anlamadım 4K istemiyorum mümkünse 2K olsun. Olmazsa Fhd
144 fps nedir

nasıl yani anlamadım 4K istemiyorum mümkünse 2K olsun. Olmazsa Fhd
144 fps nedir
Pardon fps demişim alışkanlıktan ekranın saniye başına kaç kez yenilenmesi gib düşün çok gerekli değil bence 60 hz bile oldukça yeterli senin dikkat etmen gereken şey (sadece iş için alıyorsan)
1. Panel tipi (ips öneririm)
2. Çözünürlük 15k ya kadar çıkabiliyorsan tabii ki 4k olacak
3. inç yani ekran boyutu ben buna pek bişey diyemem senin tercihin
4. Tazeleme hızı, belki 60 hz yeterli olabilir demişim ama abartmışta olabilirim 100 hz senin işini rahatlıkla görecektir ama 144 hz bile bulabilirsin belki bu bütçe ile
Mesela bu
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-pro-mp273u-27-4-ms-4k-ips-60-hz-fiyati,810100595.html mesela bu oyun oynamıyorsan arada filan sadece iş içinse işini görür

Pardon fps demişim alışkanlıktan ekranın saniye başına kaç kez yenilenmesi gib düşün çok gerekli değil bence 60 hz bile oldukça yeterli senin dikkat etmen gereken şey (sadece iş için alıyorsan)
1. Panel tipi (ips öneririm)
2. Çözünürlük 15k ya kadar çıkabiliyorsan tabii ki 4k olacak
3. inç yani ekran boyutu ben buna pek bişey diyemem senin tercihin
4. Tazeleme hızı, belki 60 hz yeterli olabilir demişim ama abartmışta olabilirim 100 hz senin işini rahatlıkla görecektir ama 144 hz bile bulabilirsin belki bu bütçe ile
Mesela bu
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-pro-mp273u-27-4-ms-4k-ips-60-hz-fiyati,810100595.html mesela bu oyun oynamıyorsan arada filan sadece iş içinse işini görür
anladım teşekkür ederim. Zahmet oldu sanada.
Ekliyorum listeye.
Farklı sçeenekler varsa bakmak isterim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,376
Üyeler
186,877
Son üye
comealittlecloser
Geri