forum.donanimarsivi.com
600 700 tl daha pahalı fakat bunu aldım artıkG4 alabilirsin inceleme paylaştım istersen bakİnceleme - Samsung Odyssey G4 İnceleme 1 Yıllık Kullanıcı Deneyimi.
Arkadaşlar Merhaba, Bu incelemeyi yapma sebebim hiçbir forumda yazılı bir inceleme veya kullanıcı deneyimi bulamamam. Ve aslında odyssey serisi ve G4 modeline olan ön yargıyı kırmak. "odyssey serisine bulaşma" sözü her yerde dolanıyor. doğrudur çoğu odyssey serisi kötü ama bu monitör kötü değil...forum.donanimarsivi.com
kanka valla adamsın son 3 gundur gozume uyku gırmedı monıtor knusundan su g4 alsammı alamsammı dıye ghostıng benı cok korkuttu cs oynuyorum bu gamıng gecesınde ınıdırımlı saglam bı monıtor denk gelmezse alıcam dırektG4 alabilirsin inceleme paylaştım istersen bakİnceleme - Samsung Odyssey G4 İnceleme 1 Yıllık Kullanıcı Deneyimi.
Arkadaşlar Merhaba, Bu incelemeyi yapma sebebim hiçbir forumda yazılı bir inceleme veya kullanıcı deneyimi bulamamam. Ve aslında odyssey serisi ve G4 modeline olan ön yargıyı kırmak. "odyssey serisine bulaşma" sözü her yerde dolanıyor. doğrudur çoğu odyssey serisi kötü ama bu monitör kötü değil...forum.donanimarsivi.com
G4 de ghosting yokkanka valla adamsın son 3 gundur gozume uyku gırmedı monıtor knusundan su g4 alsammı alamsammı dıye ghostıng benı cok korkuttu cs oynuyorum bu gamıng gecesınde ınıdırımlı saglam bı monıtor denk gelmezse alıcam dırekt
peki g4 deki nu 7400tllik fıyatın sebebı pıvot mu g4 e yakın ama pıvot olmayan daha ucuz bı model varmıG4 de ghosting yok
Öğrenci indirimiyle ben 5699 a aldımpeki g4 deki nu 7400tllik fıyatın sebebı pıvot mu g4 e yakın ama pıvot olmayan daha ucuz bı model varmı
dsotum ben uni ogrencsı degılımde sen eger unı e postan varsa bı bakabılırmısın ındırım devam edıomu dıeÖğrenci indirimiyle ben 5699 a aldım
Lisede oluyor ben öyle yapmıştımdsotum ben uni ogrencsı degılımde sen eger unı e postan varsa bı bakabılırmısın ındırım devam edıomu dıe
liseye yeni gectım bende nasıl yapıldıgına daır bı bılgı bulamadım ınternette anlatırmısnLisede oluyor ben öyle yapmıştım
Velinin e devletinden öğrenci belgesi çıkar sağda meble başlayan kod var tcyle birlikte Samsung'a gir düşüyor fiyatlarliseye yeni gectım bende nasıl yapıldıgına daır bı bılgı bulamadım ınternette anlatırmısn
sagol abiVelinin e devletinden öğrenci belgesi çıkar sağda meble başlayan kod var tcyle birlikte Samsung'a gir düşüyor fiyatlar
hocam dedigni yaptım somsung shopa web uzerınden ogrenci olrak gırıs yaptım bı degısıklık olmadı neyı yanlıs yaptım acabaVelinin e devletinden öğrenci belgesi çıkar sağda meble başlayan kod var tcyle birlikte Samsung'a gir düşüyor fiyatlar