Donanım Arşivi Forumunu Neden Kullanıyorsunuz?

Donanım Arşivi Forumunu Neden Kullanıyorsunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    65
İndirim takip etme forumu oldu burası çoğu kişi o sebepten giriyor bence. Bilgi veren insan çok nadir rastlıyorum, ortalama mesaj uzunluğu bile diğer forumlardan düşük.

ilk başlarda bilgi sahibi olmak için kullanmaya başladım. zamanla bende bilgi sahibi oldum ve elimden geldiğince bilgilerimi başkalarıyla paylaşmaya başladım. en iyi öğrenme şekli birine öğretmek olduğundan bana da faydası olduğunu düşünüyorum. maalesef günümüzde forum çok aktif değil ve eski tadı yok. teknik bilgi sahibi arkadaşların artması güzel olur aslında toplumun bilgi sahibi olduğu konularda yardım bulunabiliyor ancak forumda pc toplama ekipmanlar ve sıcak fırsatlar dışında pek fazla teknik destek alamadığımı düşünüyorum. tabi eski üyelerin çoğunun banlanması vs de bir etken.

Valla ortam olsun diye giriyorum , konuşacak kimse yok çünkü, arkadaş falanda yok,burada sohbet ortamı güzel,birde bildiğim konu olduğunda yardımcı olmaya çalışıyorum insanlara.

o kadar bilgi vereyim diye uğraşıyorum, sonra birisi geliyor low-end laptop>high-end laptop diyor sinirim bozuluyor.
Sonra profile gidiyorum salakça şeyler yazıyorum siz de gülüyorsunuz ne güzel.

Bilgi veren kadar almak için giren var onuda ekle bence

Haber için yardım etmek için eğlence için birçok neden var diğer forumlar gibi ölü forum değil gayet aktif bir forum

Hayatım olmadığı için.
Gerçek bi yana her ikisi de
intihar edicem bu arada

bilgim olmayan konulara salça olmak için

bence benim cevabimi herkes biliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,672
Üyeler
186,927