Hangi marka anakartı kullanıyorsunuz?

Hangi marka anakartı kullanıyorsunuz?

• MSI

Oylar: 7 46.7%
  • GIGABYTE

Oylar: 2 13.3%
  • ASUS

Oylar: 3 20.0%
  • ASROCK

Oylar: 0 0.0%
  • COLORFUL

Oylar: 2 13.3%
  • BIOSTAR

Oylar: 1 6.7%

• Oy kullanan toplam üye
    15
ben inteli nerde savundum?ve ayrıca bu intelden kaynaklı değil daha gencim ve parçamı yükseltmek istiyorum bu işlerden zevk alıyorum yükseltme imkanım varken neden yükseltmeyeyim?birde zaten amd geçme sebebim bu sökette yükseltme seçeneğim kalmadı hayatımda daha önce amd de kullanmadım deneyimlemek istiyorum
Benimde eskiden böyle hayallerim vardı ayda 6 gün çalışarak 3060 kasa toplamıştım 5600x-3060 o zaman hazır sistem alsam 14 e alabildiğim parçaları tek tek para biriktire biriktire aldığım için 18-19l ya toplamıştım ilk bilgisayarı aldığımda babamdan azar yemiştim hatta madem alacaktın bana niye söylemedin diye haberi yoktu eve bir geldi ortada kasa duruyordu yeni parçalar felan işten gelince işlemcisin ekran kartsız kasaya kontak yaparak fanları açmıştım mutluluktan ağlamıştım aklıma geldi şimdi 🥹
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yer neresi?istanbuldaysa kardeşime alabilirim
İstanbul hocam

Benimde eskiden böyle hayallerim vardı haftada 6 gün çalışarak 3060 kasa toplamıştım 5600x-3060 o zaman hazır sistem alsam 14 e alabildiğim parçaları tek tek para biriktire biriktire aldığım için 18-19l ya toplamıştım ilk bilgisayarı aldığımda babamdan azar yemiştim hatta madem alacaktın bana niye söylemedin diye haberi yoktu eve bir geldi ortada kasa duruyordu yeni parçalar felan işten gelince işlemcisin ekran kartsız kasaya kontak yaparak fanları açmıştım mutluluktan ağlamıştım aklıma geldi şimdi 🥹
ben ilk düzgün kartımı 24 te kasımdamı ne aldım 590 onuda okul bursu ile almışıtım o gün çok sevinmiştim

Benimde eskiden böyle hayallerim vardı ayda 6 gün çalışarak 3060 kasa toplamıştım 5600x-3060 o zaman hazır sistem alsam 14 e alabildiğim parçaları tek tek para biriktire biriktire aldığım için 18-19l ya toplamıştım ilk bilgisayarı aldığımda babamdan azar yemiştim hatta madem alacaktın bana niye söylemedin diye haberi yoktu eve bir geldi ortada kasa duruyordu yeni parçalar felan işten gelince işlemcisin ekran kartsız kasaya kontak yaparak fanları açmıştım mutluluktan ağlamıştım aklıma geldi şimdi 🥹

İstanbul hocam
istanbulun neresindesiniz acaba?

İstanbul hocam
ben anakartı yakmıştım kısa devre yapmaya çalışırken o yüzden lga 1200 geçmek zorunda kaldım

ben ilk düzgün kartımı 24 te kasımdamı ne aldım 590 onuda okul bursu ile almışıtım o gün çok sevinmiştim

Özelden yazayım mı 😀

ben anakartı yakmıştım kısa devre yapmaya çalışırken o yüzden lga 1200 geçmek zorunda kaldım
Şubatta toplamaya başlamıştım nisanda ilk kez oyun oynamak için açmıştım mutluluktan ilk iş Rdr felan indirmiştim o mutluluğu tarif edemem birde cumartesi pazarları gece 12 ye kadar çalışmaktan okulda felan uyuyordum akademik hayatım bitti bu düzende çalışmaktan

kasa ne hocam bilgi verebilir misin
Gameforce xmesh modeli 4 fanla geliyor da tek fan bozul

kasa ne hocam bilgi verebilir misin

Son düzenleme:
Geri