Polo 1.4 TSI GTI neden ucuz?

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,866
Merhaba, genç işi araba bakmaktayim aklıma 1.4 TSi GTI çok takıldı 700k civarına saf 180hp Stage 2 240 civarı. Golf 7 1.6lar 105hp ve daha pahalı. Teknoloji farkı olarak biliyorum ama bu güce göre Polo 1.4 TSI GTI'lar neden ucuz? Kronigi mi var?

emin değilim ama dsg şanzımandan dolayı mı acaba? instagramda dsg şanzımanı genelde sorun çıkarıyormuş ve pahalıymış diye görmüştüm

emin değilim ama dsg şanzımandan dolayı mı acaba? instagramda dsg şanzımanı genelde sorun çıkarıyormuş ve pahalıymış diye görmüştüm
Golf 7 de dsg yok mu? Var diye biliyorum. Eski olmasından dolayı sorun olabilir bilmiyorum.

Golf 7 de dsg yok mu? Var diye biliyorum. Eski olmasından dolayı sorun olabilir bilmiyorum.
Var senelerdir golf serisinde var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, genç işi araba bakmaktayim aklıma 1.4 TSi GTI çok takıldı 700k civarına saf 180hp Stage 2 240 civarı. Golf 7 1.6lar 105hp ve daha pahalı. Teknoloji farkı olarak biliyorum ama bu güce göre Polo 1.4 TSI GTI'lar neden ucuz? Kronigi mi va
Yani polo golfun minimal hali normal

Var senelerdir golf serisinde var

Yani polo golfun minimal hali normal
Dost minimalligi geçtim aradaki güç farkı gerçekten iyi ve daha ucuza

+10 yaşında olduğu için olabilir.

1.4tsi ile gti arasında ne farklar var yakit harici

Merhaba, genç işi araba bakmaktayim aklıma 1.4 TSi GTI çok takıldı 700k civarına saf 180hp Stage 2 240 civarı. Golf 7 1.6lar 105hp ve daha pahalı. Teknoloji farkı olarak biliyorum ama bu güce göre Polo 1.4 TSI GTI'lar neden ucuz? Kronigi mi var?
Kronik sorunlu hiç bulaşma. İlla 1.4 TSI dersen de 125hp'lik versiyonu yada 150hp'lik versiyonu tercih edebilirsin.

B segment 10-15 yaşında aracın o fiyat olması normal bence.

2016 ve sonrası dsg sorunsuz öncesini insanlar almıyor bir sebebi bu bir diğeri de piyasası yok birçok güçlü araç için benzer ucuz olma durumu var zaten

Ne sorunu var?
Kronik sorunlu hiç bulaşma. İlla 1.4 TSI dersen de 125hp'lik versiyonu yada 150hp'lik versiyonu tercih edebilirsi

2016 ve sonrası dsg sorunsuz öncesini insanlar almıyor bir sebebi bu bir diğeri de piyasası yok birçok güçlü araç için benzer ucuz olma durumu var zaten
Örnek olarak?

Biri 80 biri 180hp
1.4tsi ile gti arasında ne farklar var yakit harici

kullananlar zorlayarak kullandığı için 100-150bin km civarları motor yiyor diye biliyorum

Corolla 1.8ts 2.0t s60 örnek olabilir var yani cok asırı aklıma gelmedi suan

Geri