Isofyan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,274
operasyon hatası bilmem ne zırlalarlar. thh ile bir şey çıkar mı bundane kardeşim gidenlere neden gidiyor o zaman derler adama müşteri mi seçiyor bunlar
operasyon hatası bilmem ne zırlalarlar. thh ile bir şey çıkar mı bundane kardeşim gidenlere neden gidiyor o zaman derler adama müşteri mi seçiyor bunlar
onlar benle konusmamıs bı azarlayayım onları guzelındenoperasyon hatası bilmem ne zırlalarlar. thh ile bir şey çıkar mı bundan?
benim yerime de konus kral. dekontu hem mail hem wp attık ortada para yok Donlar benle konusmamıs bı azarlayayım onları guzelınden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben aradım durmadan talebınız alındı alındı aciliyeti not ettik diyor başka bir şey demiyorlar
bende dekontu mailden attım hala parayı bekliyorlarbenim yerime de konus kral. dekontu hem mail hem wp attık ortada para yok D
Bende aynı şekil yaptım hala para bekliyolarbenim yerime de konus kral. dekontu hem mail hem wp attık ortada para yok D
ben baya azarladım adam diyorki valla bizim talep açmaktan başka yapabilceğimiz bir şey yok diyor napacaz önerisi olan var mıBende aynı şekil yaptım hala para bekliyolar![]()
hatayı bilerek yapıyorlarMüşteri hizmetleri nabsın. Bilgi işlemdeki elemana kızın. Hatayı yapanlar onlar![]()
2'nciyi stmk isterseniz aliciyimişine yararsa kullan
en çok hatayı Amazon yapıyor genelde 12x diyorlar. 1 adet geliyor. Katolog hatası geri gönderin diyorlar bu ay 10 larca sayabilirim hataları. Bu firmalar bu kadar düşmezler.hatayı bilerek yapıyorlar