Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Huawei freebuds se2 200TL +50TL KARGO

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ahmet
havale ile satın alıp ödemesi onaylanan var mıdır ? İzleyebileceğimiz bir yol var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Kerim Salman
havale ile satın alıp ödemesi onaylanan var mıdır ? İzleyebileceğimiz bir yol var mı ?
benim de onaylanmadı ödeme bekleniyor diyor halen, büyük ihtimalle süreyi doldurup sonra iptal edecekler ödeme alınamadı diye

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Aras Şimşek
benim de onaylanmadı ödeme bekleniyor diyor halen, büyük ihtimalle süreyi doldurup sonra iptal edecekler ödeme alınamadı diye
neyse ki her şeyin ss i elimde aramanın bile kaydı var tüketici mahkemesine nasıl gidiyorum işsiz gibi uğraşıcam bunlarla adam gibi fırma olsa umrumda değil ama alçak bi firmaya benziyor sınırları sonuna kadar zorlayacağım.

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ahmet
3 kez müşteri hizmetleriyle görüştüm. İki tanesi kayıt açıldığını yoğunluk vs olduğunu onaylanacağını söyledi. Birisi ağzından kaçırdı sipariş incelenecek sistemsel bir hata var ise iptal edilebilir haberiniz olsun felan dedi. Türkçe konuşmayı beceremeyen bir arkadaş olduğu için çok zorlamadım.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Ahmet
neyse ki her şeyin ss i elimde aramanın bile kaydı var tüketici mahkemesine nasıl gidiyorum işsiz gibi uğraşıcam bunlarla adam gibi fırma olsa umrumda değil ama alçak bi firmaya benziyor sınırları sonuna kadar zorlayacağım.
arkadaşlar peki havale ile sipariş verenler olarak siparişlerimiz iptal edilirse paranın iadesi nasıl olacak nasıl bir yol izleyeceğiz ?

timelytie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
M
3 kez müşteri hizmetleriyle görüştüm. İki tanesi kayıt açıldığını yoğunluk vs olduğunu onaylanacağını söyledi. Birisi ağzından kaçırdı sipariş incelenecek sistemsel bir hata var ise iptal edilebilir haberiniz olsun felan dedi. Türkçe konuşmayı beceremeyen bir arkadaş olduğu için çok zorlamadım.
ben konuştuğumda dekontu iletmeniz durumunda herhangi bir problem yok dedi bı tanesi ,bı taneside olabilir veya olmayabilir dedi

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Aras Şimşek
arkadaşlar peki havale ile sipariş verenler olarak siparişlerimiz iptal edilirse paranın iadesi nasıl olacak nasıl bir yol izleyeceğiz ?
ben paramı ıstemıyorum o kulaklıgı ıstıyorum gelınce gerekırse cope atarım ama o kulaklıgı alıcagım bunlara ayar oldum hocam

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Ahmet
ben paramı ıstemıyorum o kulaklıgı ıstıyorum gelınce gerekırse cope atarım ama o kulaklıgı alıcagım bunlara ayar oldum hocam
hocam bende istiyorum kulaklıgı öğrenciyim babama hediye olarak almıştım ancak hem paramdan oldum hem de kulaklıgımdan olacagım gibi duruyor

KingDeViL

80+ Bronze
Bizim havale masrafları yanacak büyük ihtimal.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Ahmet
Bizim havale masrafları yanacak büyük ihtimal.
kaç tl ki hocam masrafı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar iptal edilirse para gelir demi ya lütfen iade etsinler parayı geri ürün gelmeyecekse

KingDeViL

80+ Bronze
kaç tl ki hocam masrafı?

arkadaşlar iptal edilirse para gelir demi ya lütfen iade etsinler parayı geri ürün gelmeyecekse
Fast işleminin yapılmasını, Bu işlem için
tarafıma bildirilen 6,40 TRY masraf alınmasını talep ederim.
Ben bir de fast olarak göndermişim :D.
Otomatik iptal olur siparişler.
1741119231484.png

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Draq123
Yanlış Bilgilendirme
kaç tl ki hocam masrafı?

İptal olursa gelmiyor konuyorlar paraya öyle kar yapıyorlar bilindik bi marka değil teknosa

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Ahmet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular