benim de onaylanmadı ödeme bekleniyor diyor halen, büyük ihtimalle süreyi doldurup sonra iptal edecekler ödeme alınamadı diyehavale ile satın alıp ödemesi onaylanan var mıdır ? İzleyebileceğimiz bir yol var mı ?
neyse ki her şeyin ss i elimde aramanın bile kaydı var tüketici mahkemesine nasıl gidiyorum işsiz gibi uğraşıcam bunlarla adam gibi fırma olsa umrumda değil ama alçak bi firmaya benziyor sınırları sonuna kadar zorlayacağım.benim de onaylanmadı ödeme bekleniyor diyor halen, büyük ihtimalle süreyi doldurup sonra iptal edecekler ödeme alınamadı diye
3 kez müşteri hizmetleriyle görüştüm. İki tanesi kayıt açıldığını yoğunluk vs olduğunu onaylanacağını söyledi. Birisi ağzından kaçırdı sipariş incelenecek sistemsel bir hata var ise iptal edilebilir haberiniz olsun felan dedi. Türkçe konuşmayı beceremeyen bir arkadaş olduğu için çok zorlamadım.benim de onaylanmadı ödeme bekleniyor diyor halen, büyük ihtimalle süreyi doldurup sonra iptal edecekler ödeme alınamadı diye
havale ile satın alıp ödemesi onaylanan var mıdır ? İzleyebileceğimiz bir yol var mı ?
benim de onaylanmadı ödeme bekleniyor diyor halen, büyük ihtimalle süreyi doldurup sonra iptal edecekler ödeme alınamadı diye
arkadaşlar peki havale ile sipariş verenler olarak siparişlerimiz iptal edilirse paranın iadesi nasıl olacak nasıl bir yol izleyeceğiz ?neyse ki her şeyin ss i elimde aramanın bile kaydı var tüketici mahkemesine nasıl gidiyorum işsiz gibi uğraşıcam bunlarla adam gibi fırma olsa umrumda değil ama alçak bi firmaya benziyor sınırları sonuna kadar zorlayacağım.
ben konuştuğumda dekontu iletmeniz durumunda herhangi bir problem yok dedi bı tanesi ,bı taneside olabilir veya olmayabilir dedi3 kez müşteri hizmetleriyle görüştüm. İki tanesi kayıt açıldığını yoğunluk vs olduğunu onaylanacağını söyledi. Birisi ağzından kaçırdı sipariş incelenecek sistemsel bir hata var ise iptal edilebilir haberiniz olsun felan dedi. Türkçe konuşmayı beceremeyen bir arkadaş olduğu için çok zorlamadım.
ben paramı ıstemıyorum o kulaklıgı ıstıyorum gelınce gerekırse cope atarım ama o kulaklıgı alıcagım bunlara ayar oldum hocamarkadaşlar peki havale ile sipariş verenler olarak siparişlerimiz iptal edilirse paranın iadesi nasıl olacak nasıl bir yol izleyeceğiz ?
hocam bende istiyorum kulaklıgı öğrenciyim babama hediye olarak almıştım ancak hem paramdan oldum hem de kulaklıgımdan olacagım gibi duruyorben paramı ıstemıyorum o kulaklıgı ıstıyorum gelınce gerekırse cope atarım ama o kulaklıgı alıcagım bunlara ayar oldum hocam
kaç tl ki hocam masrafı?Bizim havale masrafları yanacak büyük ihtimal.
Fast işleminin yapılmasını, Bu işlem içinkaç tl ki hocam masrafı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar iptal edilirse para gelir demi ya lütfen iade etsinler parayı geri ürün gelmeyecekse
İptal olursa gelmiyor konuyorlar paraya öyle kar yapıyorlar bilindik bi marka değil teknosakaç tl ki hocam masrafı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar iptal edilirse para gelir demi ya lütfen iade etsinler parayı geri ürün gelmeyecekse
hocam o anlamda demedim yani havale ile tekrar parayı nasıl gönderecekler?İptal olursa gelmiyor konuyorlar paraya öyle kar yapıyorlar bilindik bi marka değil teknosa