Evet bitti, ancak bence hala alınabilir.kupon bitmiş sanırım
Lezita değilmiydi o firmaBanvit marka ürün almayın dostlar hindistanlı işci alan bir firma
but mu daha ucuz? sen kemikli bakıyorsundur bence ondan ucuz görüyorsundur bu arkadaşın paylaştığı kemiksiz incik hali ve çoğu yerde 200 üstüdür fiyatıHer 2haftada bir tavuk alıyorum veya alınıyor.Anpagrosstan alıyorum.Tavuk fileto 130-150TL arası.2 veya 3haftadır keskinoğlu beybi piliç kgsu 130TL.But ise daha ucuz.Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben istanbul avrupa yakasındayım fiyatlar böyle.
Migros Hemen bölümüne tıkladığına emin misin? Sanalmarket olan değil.Sepette %20 indirim olmuyor? Nedeni nedir
144tl tavuğa şaşırılmış bence de normalHer 2haftada bir tavuk alıyorum veya alınıyor.Anpagrosstan alıyorum.Tavuk fileto 130-150TL arası.2 veya 3haftadır keskinoğlu beybi piliç kgsu 130TL.But ise daha ucuz.Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben istanbul avrupa yakasındayım fiyatlar böyle.
Aynen 130 liraya piliç bonfile satıyolar. Tamam git al144tl tavuğa şaşırılmış bence de normal
299 liradan aşağı satan yok çevremde her yere baktım 280 liraya satanlar var onlarında adı belli değil markası ne olduğu belli değil.abartmayin birader normal fiyatlari 120 130 tl 300tl nedir gider normal dana eti alırım daha iyi
kemikli tam tavuğun kilosu 120 130 tl. 180'den aşağıya tavuk eti yok. kemikli etler ile fiyat kıyaslamaabartmayin birader normal fiyatlari 120 130 tl 300tl nedir gider normal dana eti alırım daha iyi