C cgokhans 80+ Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 322 Dahası Reaksiyon skoru 137 İsim Gökhan Topal Bugün, 14:32 #40 ben bu markayı denemedin nasıl keskinoğlu beyler?
cornlov 80+ Bronze Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1,281 Bugün, 14:33 Konu Sahibi Konu Sahibi #41 cgokhans yazmış: ben bu markayı denemedin nasıl keskinoğlu beyler? Devamı için tıklayın... Dün 2 paket pişirdim airfryerda, akşama'da fırında patatesli falan yapıcam. Tavsiye ederim. Sadece pişirmeden bi elden geçir bazen minik kemik kalıyor, çoğunda oluyor zatende yazmak istedim.
cgokhans yazmış: ben bu markayı denemedin nasıl keskinoğlu beyler? Devamı için tıklayın... Dün 2 paket pişirdim airfryerda, akşama'da fırında patatesli falan yapıcam. Tavsiye ederim. Sadece pişirmeden bi elden geçir bazen minik kemik kalıyor, çoğunda oluyor zatende yazmak istedim.
C cgokhans 80+ Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 322 Dahası Reaksiyon skoru 137 İsim Gökhan Topal Bugün, 14:34 #42 cornlov yazmış: Dün 2 paket pişirdim airfryerda, akşama'da fırında patatesli falan yapıcam. Tavsiye ederim Devamı için tıklayın... eyvallah hocam deneyelim o zaman.
cornlov yazmış: Dün 2 paket pişirdim airfryerda, akşama'da fırında patatesli falan yapıcam. Tavsiye ederim Devamı için tıklayın... eyvallah hocam deneyelim o zaman.