raxon46
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
60x40 çok küçük bana kalırsa kasayı koysanız mouse için anca yer kalırarkadaşlar merhabalar
masamın yanına dikey şekilde koyup, L masa yapmayı planlıyorum üstüne pc kasası ve macbook koymayı planlıyorum
sizce bu fiyata alınır mı?
yeterli olur mu?
önereceğiniz alternatifi var mı?
marka model biliyor musunuzaynısı mı bilmiyorum ama bizim evde çok benzeri var gayet kullanışlı babam sizin dediğiniz gibi masanın yanında kullanıyor çalışırken.
bana da öyle geliyor mezura ile ölçtüm kasadan kalan 20cm var ve onada macbook sığmaz60x40 çok küçük bana kalırsa kasayı koysanız mouse için anca yer kalır
hocam masamın yüksekliğine baktım 74 cm senin attığın 72 cm çok sıkıntı yaratır mı![]()
Noowa 60x90 Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ceviz Ofis Masası - Fiyatı, Yorumları
Noowa 60x90 Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ceviz Ofis Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam, olmadı ayaklarının altına 2 cmlik tahta parçası koyarsınhocam masamın yüksekliğine baktım 74 cm senin attığın 72 cm çok sıkıntı yaratır mı
maalesefmarka model biliyor musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana da öyle geliyor mezura ile ölçtüm kasadan kalan 20cm var ve onada macbook sığmaz