Blustacks Sanallaştırma Nasıl Açılır ??

Adolf Hitler

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
Blustacks'ta clash of clans oynuyorum, (bilgisayarımın özellikleri imzamda)
Bilgisayarım çok iyi olmasına rağmen hafif kasmalar oluyor laglar vb. (blustack üzerinden clash of clans oynarken)
Şimdi ben bu sanallaştırmayı nasıl açacağım yardım edermisiniz.
Aşama aşama gösterirseniz sevinirim.

Frisby PSU da kullanmazsın kötü bir seçim olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Blustacks'ta clash of clans oynuyorum, (bilgisayarımın özellikleri imzamda)
Bilgisayarım çok iyi olmasına rağmen hafif kasmalar oluyor laglar vb. (blustack üzerinden clash of clans oynarken)
Şimdi ben bu sanallaştırmayı nasıl açacağım yardım edermisiniz.
Aşama aşama gösterirseniz sevinirim.
Sanalaştırma özelliği nedir ? Açıklarmısınız çok bilmiyorum

Frisby PSU da kullanmazsın kötü bir seçim olmuş

Sanalaştırma özelliği nedir ? Açıklarmısınız bilmiyorum
Sorum PSU Hakkında Değil, Hatırlatırım.

kardeşim buraya tıklayarak Blustacks' ın sitesine gidebilirsin orada açıklamışlar bende oradan yapmıştım
Peki bir zararı olurmu açmanın.

Sanal işletim sistemlerinin tam anlamıyla çalışması için sanallaştırma teknolojisi gerekiyor. Sisteme herhangi bir zararı olmaz.

Sanal işletim sistemlerinin tam anlamıyla çalışması için sanallaştırma teknolojisi gerekiyor. Sisteme herhangi bir zararı olmaz.
ben bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar

Biliyorum ama Sanallaştırma oyun performansını etkilemez sanal çekirdek, gerçek çekirdek performansı vermez. Bence gerek yok işlemcin gayet güçlü

Biliyorum ama Sanallaştırma oyun performansını etkilemez sanal çekirdek, gerçek çekirdek performansı vermez. Bence gerek yok işlemcin gayet güçlü
Peki clash of clans neden kasıyor (lug'lar vb.)
Sanallaştırma ile alakası yokmu ?

O tip uygulamalarda oyun oynayabilmek için sanallaştırma açılması gerek diye biliyorum. Açılmadan kullanılamaz. Bir hatam varsa düzeltebilirsiniz.

O tip uygulamalarda oyun oynayabilmek için sanallaştırma açılması gerek diye biliyorum. Açılmadan kullanılamaz. Bir hatam varsa düzeltebilirsiniz.
Bluestacks çok kullanmadım bence bir deneyebilir ben hiç bu sorunla karşılaşmadım

Bilgisayarım iyi olmasına rağmen clash of clans kasıyor lug'lar vb. bu neden oluyor dersin ?

@ardaozal
Bilgisayarım iyi olmasına rağmen clash of clans kasıyor lug'lar vb. bu neden oluyor dersin ?

@ardaozal
İnternetten araştırabilirsin. Youtube de bir sürü video var kardeşim. Hem araştırırken başka şeylerde öğrenebilirsin. Tabii sana kalmış bir şey. 😊😂

Sanallaştırmayı Bios dan açabilirsin. Biraz araştır ingilizce ismini görüp hallet.

Geri