Diavelin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
hava akışı iyi olsun derseniz önü mesh herhangi bir atx kasa işinizi görürPeki psu'suz kasa olarak ne olur?
hava akışı iyi olsun derseniz önü mesh herhangi bir atx kasa işinizi görürPeki psu'suz kasa olarak ne olur?
hava akışı iyi olsun derseniz önü mesh herhangi bir atx kasa işinizi görür
linkKasam çok eski olduğundan yeni beyaz renkli kasa arıyorum. Beyaz bir sistem dizeceğim ve kasanın güç kaynağı olması önemli. İleride 240mm sıvı soğutma takmayı düşünüyorum. Bu kasaya 240mm takılır mı? Bütçem 3k'nın üstüne çok çok az çıkar, eğer çok mantıklı bir muadili var ise siyah kasa da alabilirim. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. https://www.amazon.com.tr/PowerBoost-PB-P801AW-Bilgisayar-Kasası-Temperli/dp/B088GRYCRX/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&s=electronics&sr=1-1#customerReviews
Thermaltake yazıyordu ama bulamadım içinde tam ne olduğunu
attigim linke bak 3 kya kasa + psuThermaltake yazıyordu ama bulamadım içinde tam ne olduğunu
Sağol, bunu listeye ekledimattigim linke bak 3 kya kasa + psu
www.n11.com
doğru tahmin etmişim
Değiştirmesem üzer midoğru tahmin etmişim![]()
Rezalet bir psu olan TR2 model var bombadan farksız içinde ne olduğu belli değil kimin ürettiği belli olmayan F tier PSU çok düşük yapı kalitesi ve bilinmeyen sayıda tedarikçi nedeniyle kritik korumalar bilinmiyor.
hepsi rezalet güç kaynakları en azından benim önerdiğim kasanın içindekinin yanına bile yaklaşamicak derecedeler![]()
Enermax StarryFort SF60 ARGB Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower ATX + MAXPRO III 600W Gaming Kasa (ECA-SF60-BB-ARGB-EMP600W)
StarryFort SF60, şık örgü ön paneli ile hava akışını en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır. Önceden takılmış dört adet 120 mm ARGB fana ve 8 adede kadar 120 mm kasa fanını destekleme kapasitesine…www.gaming.gen.tr
Formda görmüştüm bu kasayı bir ara bu fiyat bandında üzmeyeceğini söylüyorlardı ve öneriyorlardı yada
![]()
Dark Guardian 4X12 Dual Rgb Fan Usb3.0 T-Glass A Fiyatları ve Özellikleri
Dark Guardian 4X12 Dual Rgb Fan Usb3.0 T-Glass A en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu kasayı ben kullanıyorum AM5 sistemimde memnunum psu olarak bütçenize uygun bunlar var
Msi MAG A500DN 500W 80+ 12 CM Fan Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Msi MAG A500DN 500W 80+ 12 CM Fan Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
High Power Eco 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı - idefix
High Power Eco 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Power Supply (PSU) ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Bulk Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...www.teknobiyotik.com
1080p de darboğaz yersiniz o kartta 2k 12100f ve 14100f en azından daha sağlıklı çalışırArkadaşlar bana da lazım kasa minimum 4070 super besleyecek kasa ve psu lazım sistem bütün parçalar satıldı idarelik sistem diziyorum da 4070 super kaldı elimde. Ve 4070 super besleyecek en düşük işlemci nedir 1080p de mesela 12100f veya 14100f tarzı işlemciler besler mi ya da amd kanadın da en düşük hangi işlemci besler size zahmet
650w işinizi görürArkadaşlar bana da lazım kasa minimum 4070 super besleyecek kasa ve psu lazım sistem bütün parçalar satıldı idarelik sistem diziyorum da 4070 super kaldı elimde. Ve 4070 super besleyecek en düşük işlemci nedir 1080p de mesela 12100f veya 14100f tarzı işlemciler besler mi ya da amd kanadın da en düşük hangi işlemci besler size zahmet