Küçük mekanik klavye önerisi

Kaanwqade

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
84
bütçe max 1300 1400 arkadaşlar küçük mekanik klavye arıyorum sesi fazla olsun fps oyunları oynayacağım

bütçe max 1300 1400 arkadaşlar küçük mekanik klavye arıyorum sesi fazla olsun fps oyunları oynayacağım
hocam aigo nun beyaz çok şık kablosuz klavyeleri var onlara bakabilirsin her çeşidi var tam boy küçük boy vs vs

Hocam aigo a68 yada k500 alabilirsiniz. İkisi de iyi ama aigolarda ışık yok haberiniz olsun.

Hocam aigo a68 yada k500 alabilirsiniz. İkisi de iyi ama aigolarda ışık yok haberiniz olsun.
hocam k500 güzel gibş ama wireles modu bilgisayarı yorarmı mouseda wireles ikisi birden yormazsa alacağım laptopum var i5 12500h rtx 3050 ti

hocam k500 güzel gibş ama wireles modu bilgisayarı yorarmı mouseda wireles ikisi birden yormazsa alacağım laptopum var i5 12500h rtx 3050 ti
sanmıyorum hocam yoracağını kabloluda kullanılıyor yanlış değilsem

Sanmıyorum hocam. Benim de mouse ve klavye kablosuz. Herhangi bir sorun olmuyor. Bu konuda sorun yaşayan çok kişi de görmedim ama arada işte 1-2 kişide oluyor. Kısacası olacağını sanmıyorum ama öyle bir durum olursa da kablolu olarak kullanmaya devam edersiniz.

Geri