laptop kullanıyorum wireles mouseda var işlemciyi yorarmı 2.4ghz
61 takım ister bu.
ya da,
bu fiyatlara bu kalite direkt öneririm kullanıyorum.
hocam aigo nun beyaz çok şık kablosuz klavyeleri var onlara bakabilirsin her çeşidi var tam boy küçük boy vs vsbütçe max 1300 1400 arkadaşlar küçük mekanik klavye arıyorum sesi fazla olsun fps oyunları oynayacağım
kalitelimi?hocam aigo nun beyaz çok şık kablosuz klavyeleri var onlara bakabilirsin her çeşidi var tam boy küçük boy vs vs
hocam benim arkadaşım kullanıyor 3 4 aydır bir şikayeti yoktukalitelimi?
modelini atarmısınhocam benim arkadaşım kullanıyor 3 4 aydır bir şikayeti yoktuh
hocam akakçeye aigo yazın direkt çıkıyor bir sürü boyutta var oradan beğeninmodelini atarmısın
arkadaşımda olan model bumodelini atarmısın
sanmıyorum hocam yoracağını kabloluda kullanılıyor yanlış değilsemhocam k500 güzel gibş ama wireles modu bilgisayarı yorarmı mouseda wireles ikisi birden yormazsa alacağım laptopum var i5 12500h rtx 3050 ti
Sanmıyorum hocam. Benim de mouse ve klavye kablosuz. Herhangi bir sorun olmuyor. Bu konuda sorun yaşayan çok kişi de görmedim ama arada işte 1-2 kişide oluyor. Kısacası olacağını sanmıyorum ama öyle bir durum olursa da kablolu olarak kullanmaya devam edersiniz.hocam k500 güzel gibş ama wireles modu bilgisayarı yorarmı mouseda wireles ikisi birden yormazsa alacağım laptopum var i5 12500h rtx 3050 ti
yormaz hocam işlemcide %1 bile oran oynatmaz testten bakarsın zaten bende laptopta kullanıyorumlaptop kullanıyorum wireles mouseda var işlemciyi yorarmı 2.4ghz