VtecKicked
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Çözümü nedir?
RX 5600 XT , şu an güncel driver kurulu , önceki driverda CPU sıcaklığıma bakabiliyordum ancak şimdi bakamıyorumEkran kartın nedir
Aslında onda da görünmüyordu , ufak çaplı bir OverClock yaptım işlemcime , ondan sonra sıcaklık değerini görmeye başladımddu ile mevcut güncellemeyi kaldırıp eski sürümü kurabilirsinin
Hocam onu kullanıyorum zaten , ekran kartı ve FPS ile alakalı her şey var ancak işlemci için sadece kullanıma bakabiliyorum , işlemcinin sıcaklık değerini göstermiyorAfterburner bazı oyunlarda sapıtıyor, AMD denetim masasından, izleme katmanını etkinleştir.
ilginç, chipset driverlarını kurarsanız, göstermesi lazım, ben görebiliyorumHocam onu kullanıyorum zaten , ekran kartı ve FPS ile alakalı her şey var ancak işlemci için sadece kullanıma bakabiliyorum , işlemcinin sıcaklık değerini göstermiyor
ayarlardan açarsanız onuda göstermesi lazım aslında eminmisiniz açtığınızaHocam onu kullanıyorum zaten , ekran kartı ve FPS ile alakalı her şey var ancak işlemci için sadece kullanıma bakabiliyorum , işlemcinin sıcaklık değerini göstermiyor
Hocam uygulamayı detaylı olarak kullanıyorum zaten , eminim merak etmeyinayarlardan açarsanız onuda göstermesi lazım aslında eminmisiniz açtığınıza
Tekrardan chipset driverı kurmayı denicem , önceki driverı nasıl silebilirim?ilginç, chipset driverlarını kurarsanız, göstermesi lazım, ben görebiliyorum
bf 5 desteklemiyor afterburner ne boş konuşmuşlarÇözümü nedir?
Oğlum zaten afterburner için çözüm sunmuyorlar kartın kendi yazılımı hakkında yardımcı oluyorlar dallamabf 5 desteklemiyor afterburner ne boş konuşmuşlar
Okuduğunuzu anlamakta ve işlemekte sıkıntı yaşıyorsunuz sanırım.bf 5 desteklemiyor afterburner ne boş konuşmuşlar