Fevkalade
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
Merhabalar Steel Series Rival 3 kullanıyorum fakat tekerleği bozulduğu için mouse değişicem.Bir kaç arkadaş bunu önerdi ve tipi benimde hoşuma gitti sizce alınır mı??
Önerdikleri bu ürün değildir. Temu üzerinden AJAZZ AJ159 PRO 8K alacaksınız. Onu söylemek istiyorlardır. Fiyatı vergilerle 1600-1700 TL.Merhabalar Steel Series Rival 3 kullanıyorum fakat tekerleği bozulduğu için mouse değişicem.Bir kaç arkadaş bunu önerdi ve tipi benimde hoşuma gitti sizce alınır mı??
Anladım peki sizce hangisi daha iyi? Veya bu mouse iyi mi? bilginiz varmıÖnerdikleri bu ürün değildir. Temu üzerinden AJAZZ AJ159 PRO 8K alacaksınız. Onu söylemek istiyorlardır. Fiyatı vergilerle 1600-1700 TL.
Anladım peki sizce hangisi daha iyi? Veya bu mouse iyi mi? bilginiz varmı
Bu fiyat bandına alınabilecek ilk sıradaki ürünlerden birisi. Öneririm. Eğer fazla vaktiniz yoksa dolap üzerinden yine ortalama 1500-1600 TL fiyata sıfır paket satılan ilanlar var. Oradan da alabilirsiniz. Temu siparişleri ortalama 10 günde teslim ediliyor.Anladım peki sizce hangisi daha iyi? Veya bu mouse iyi mi? bilginiz varmı
Temu da güven problemim var neden bilmiyorum,159 modelinin temu linkini ilebilirmisin ?Bu fiyat bandına alınabilecek ilk sıradaki ürünlerden birisi. Öneririm. Eğer fazla vaktiniz yoksa dolap üzerinden yine ortalama 1500-1600 TL fiyata sıfır paket satılan ilanlar var. Oradan da alabilirsiniz. Temu siparişleri ortalama 10 günde teslim ediliyor.
Temu da güven problemim var neden bilmiyorum,159 modelinin temu linkini ilebilirmisin ?
1k kredi iadesi ile arkadaşa 680tlye almıştıkTemu da güven problemim var neden bilmiyorum,159 modelinin temu linkini ilebilirmisin ?
Şu anda benimde önümde duruyor 700 den alıp 1200 den satsam kuponu paraya çevirsem mi diyorum.1k kredi iadesi ile arkadaşa 680tlye almıştık