Yardım 2000 TL Mouse önerisi

Şuan ki mousemi böyle tutuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siyah seçeneğini göremedim ondan dedim

Link paylaşmanıza gerek yok ben kendim bulurum ben sadece her gün almıyorum almışken doğru bir şey alayım diye size sormak istedim
Bu sana uygun olmaz bu pençe(claw) tutuş daha yatkın arkadaşın önerdigi gibi v6 alabilirsin

Bu markayı ilk defa görüyorum razer gibi ün salmış bir marka değil galiba veya bu konulara uzak olduğum için mi bilmiyorum

Bu sana uygun olmaz bu pençe(claw) tutuş daha yatkın arkadaşın önerdigi gibi v6 alabilirsin
Tamam teşekkür ederim

Bu markayı ilk defa görüyorum razer gibi ün salmış bir marka değil galiba veya bu konulara uzak olduğum için mi bilmiyorum

Tamam teşekkür ederim
Razer marka bilinen marka ama giriş segmente benim sevmedigim bir marka giriş segment ürünler ucuz olsun diye kaliteyi gerçekten düşürüyor ve o maus ise pilli olması lazım pilli mausları çok önermem bu maus teknoloji olarak üste fiyatı kaçırma derim yani bu fiyatlara vxe mad r lar var onlar bu scyrox kadar iyi degil

gaming gen güvenilir yerdir iyzico kampanyasını bi inceleyin size cashback felan veriyor
Izyco bakiye yükleme 91tl gibi bir fuhuş işlem ücreti istiyor sizce izyco ile indirimden yararlanmaya çok gerek var mıdır 🤔

Izyco bakiye yükleme 91tl gibi bir fuhuş işlem ücreti istiyor sizce izyco ile indirimden yararlanmaya çok gerek var mıdır 🤔
Yüzde 10 ve ilk şiparişe özel 300 tl kampanyası vardı tabi indirim olmuyor cashback olarak geliyor onu harcıyorsunuz

Yüzde 10 ve ilk şiparişe özel 300 tl kampanyası vardı tabi indirim olmuyor cashback olarak geliyor onu harcıyorsunuz
Uğraşmak istemedim direk indirimsiz sipariş ettim yine de bu fiyata uygun oluyordur değil mi

Evet lansman fiyatı stokları bitince fiyatlar yükselecektir
Bugün için teşekkür ederim hocam sayenizde g305 yerine daha iyi bir mouse almış oldum

@Gurkanpiro bu arada bu mouse Bluetooth mu? Usb takma şeyi yok galiba

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,094
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35