Borsada en fazla ne kadar kazandınız ya da en çok ne kadar kaybettiniz..?

Hiç birini şansla almadım bu arada inciğine cıncığına kadar araştırdım ha şimdi neden etmiyorsun kar diyorsanız artık inciğine cıncığına kadar araştıracak vaktim ve ekip yok tek hissede bekliyorum
Merak ettim hangi hissse o ? Belki bizim de işimiz görülür :D

Öyle hocam kaleseri forteyi falan hep tepeden sattım sdttr ve reedr da ise çok süründüm ama sabır verdi faydalarını 1 senedir ama avcumuzu yokluyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zamanlar bu arada ne alsan %50 artıyordu ha biz hem şanslı hem de o dönemin profilini çok iyi yakalamıştık
Bist bana çok çektirdi paramın bir kısmını uzun vadede tuttum bir kısmı fonda bir kısmı avrupa fonlarında.

Zararsız zaten olmaz, zararlarımızı kapatabilirsek ve kar toplamaya geçebilirsek ve bunu da istikrarlı bir şekilde yapabilirsek o zaman bi şeyler öğrenebilmişizdir demektir. Ben ilk başlarda çok korkar, çok paniklerdim, bir şeyler öğrendikçe ve başarı geldikçe insan bunları da atlatıyor.
Valla hocam zaman olsa neler yapılırda işte ekran başından kalkmamak ve birazda yürek istiyor açıkcası portföyün neredeyse çoğunu kaybettim ekosta kalan para ise enflasyon karşısında çöp oldu neredeyse 3k dolar net gitti 2023 başında nakite geçip faizi vs katarsak

Bist bana çok çektirdi paramın bir kısmını uzun vadede tuttum bir kısmı fonda bir kısmı avrupa fonlarında.
Fon bana güzel gelmiyor hocam zaten çok pisliğin döndüğü yerde fon yönetiileri pisliğin başı zaten

Merak ettim hangi hissse o ? Belki bizim de işimiz görülür :D
MMU üstlenicilerinden hocam Asels değil ama

onuda 65 den başlayıp 90 a kadar aldım 86 maliyetle neredeyse çıktığından beri bekliyorum mesela ihlası takip ediyordum iş güç derken takibi bıraktım bi baktım fırladı gitti o yüzden saldım üni netleşene kadar kafa dinleyeceğim birazda
Valla hocam zaman olsa neler yapılırda işte ekran başından kalkmamak ve birazda yürek istiyor açıkcası portföyün neredeyse çoğunu kaybettim ekosta kalan para ise enflasyon karşısında çöp oldu neredeyse 3k dolar net gitti 2023 başında nakite geçip faizi vs katarsak

Fon bana güzel gelmiyor hocam zaten çok pisliğin döndüğü yerde fon yönetiileri pisliğin başı zaten

MMU üstlenicilerinden hocam Asels değil ama

Ben teknik analiz grafikleri de veriyorum, yakında belki söz veremem ama kazancım ve zararım için yüzde de verebilirim, sermayemin belli olmasını istemiyorum, asıl istediğim her işin bir yolu yöntemi var ve bunları tartışmak, sizin bildiğinizi ben de bileyim benim bildiğimi de siz bilin :) En azından paylaşmamızda sakınca olmayan yönleri paylaşalım veya tartışalım...

Ben teknik analiz grafikleri de veriyorum, yakında belki söz veremem ama kazancım ve zararım için yüzde de verebilirim, sermayemin belli olmasını istemiyorum, asıl istediğim her işin bir yolu yöntemi var ve bunları tartışmak, sizin bildiğinizi ben de bileyim benim bildiğimi de siz bilin :) En azından paylaşmamızda sakınca olmayan yönleri paylaşalım veya tartışalım...
paylaşmak güzel hocam ama şunu belirtmek lazım adamın donunu değil çoluğunun cocuğunun donuna kadar alırlar burada çok tehlikeli ve volatil bir borsa bizimki

Paylaşım ypatığında altına her zaman risk içerir kesin sonuç vermez bunu göz önünde bulundurun diye ibare koy ki yanlış anlaşılmasın herkes de öyle kabak gibi atlamasın.

Borsada en büyük kaybınız ve kazancınız ne oldu? Günlük mü yoksa orta-uzun vade mi oynadınız..?

Sermayenizi belli etmeniz gerekmez, isterseniz yazabilirsiniz tabi :)

En büyük kaybım sanırım (hatırladığım, biraz üzerinden zaman geçti) bir işlemde ve orta vadede 30bin TL kadardı... Şimdinin parasıyla en az 2 ile çarpın diyebilirim, baya kötü bir tecrübe idi...
En fazla kazancım günlük tek işlemde 19bin kadardı... GESAN ya da GEREL ile sanırım olmuştu, o zamandan sonra bir daha bu hisselerden oynamadım çünkü birden ani bir yükseliş ve sonrasında ani düşüşler olan hisselerdi takip ettiğim kadarıyla, acemi zamanlarımdı ve acemi şansı diyelim :p

Geçen hafta boyunca ASELS ile günlük işlemler toplamında 23bin civarı elde ettim, başka bir hissede ise az biraz kaybım oldu, net yekün 18bin TL :)

Siz de konumuza katkı sağlamak isterseniz buyrun lütfen, dertleşelim veya hisseler üzerine muhabbet edelim :)
gfgf.jpg

Paylaşım ypatığında altına her zaman risk içerir kesin sonuç vermez bunu göz önünde bulundurun diye ibare koy ki yanlış anlaşılmasın herkes de öyle kabak gibi atlamasın.
Açtığım ilgili konunun başında ortasında ve uygun diğer yerlerinde resmi olarak geçen metni büyük puntolarla zaten eklemiştim :)

Borsada en büyük kaybınız ve kazancınız ne oldu? Günlük mü yoksa orta-uzun vade mi oynadınız..?

Sermayenizi belli etmeniz gerekmez, isterseniz yazabilirsiniz tabi :)

En büyük kaybım sanırım (hatırladığım, biraz üzerinden zaman geçti) bir işlemde ve orta vadede 30bin TL kadardı... Şimdinin parasıyla en az 2 ile çarpın diyebilirim, baya kötü bir tecrübe idi...
En fazla kazancım günlük tek işlemde 19bin kadardı... GESAN ya da GEREL ile sanırım olmuştu, o zamandan sonra bir daha bu hisselerden oynamadım çünkü birden ani bir yükseliş ve sonrasında ani düşüşler olan hisselerdi takip ettiğim kadarıyla, acemi zamanlarımdı ve acemi şansı diyelim :p

Geçen hafta boyunca ASELS ile günlük işlemler toplamında 23bin civarı elde ettim, başka bir hissede ise az biraz kaybım oldu, net yekün 18bin TL :)

Siz de konumuza katkı sağlamak isterseniz buyrun lütfen, dertleşelim veya hisseler üzerine muhabbet edelim :)
2023 yazinda kardeşim burs parasını Link'e yatırdı. Tam hatırlamıyorum ama galiba 10x falan yaptik. 2024 yazinda sattık, 50k para olmuştu pc topladık.
Babam da çok eski borsacıdır Aselsanı baya bi zaman elinde tutmuş. 1 tl den toplamaya başlamış 50-60dan satmış. Adam 10 seneden fazla beklemiş hisseyi. Ben olsam asla bu kadar zaman bekleyemem.

2023 yazinda kardeşim burs parasını Link'e yatırdı. Tam hatırlamıyorum ama galiba 10x falan yaptik. 2024 yazinda sattık, 50k para olmuştu pc topladık.
Babam da çok eski borsacıdır Aselsanı baya bi zaman elinde tutmuş. 1 tl den toplamaya başlamış 50-60dan satmış. Adam 10 seneden fazla beklemiş hisseyi. Ben olsam asla bu kadar zaman bekleyemem.
Kazancınız bol olsun, siz de en azından zarar etmemişsiniz ve 10 kat yükseltmişsiniz.

En büyük kaybım 12 lira en büyük kazanç 25 lira iyi bence
Yeni başladıysanız hayırlı olsun :) Bol kazançlar hepimize...

Yalnız ben asla ama asla BORÇ PARAYLA BORSA OYNAMAM.

Bugün herhangi bir hissede olsaydım baya bir zararım olurdu, günlük çalıştığımdan daha çok, bu tehlikeden yırttım :D
PATEK izliyordum, ASELS ve TCELL de arada bir bakarım demiştim önceki gün, sabah bi kalktım ki olay büyük. Haberler art arda gelince bu işin sonu bugünde değildir dedim ve tahminim tuttu, hatta bu hafta bile riskli olabilir, yalnız şunu diyeyim, piyasalar normale döndüğünde (tahminin 1 ayı bile bulabilir...) dipten alınacak çok güzel hisseler olur. :)

Buna benzer bir olayı daha önce KKM sisteminde görmüştüm, baya iyi gidiyorduk o zaman Altın almıştım, sonra bir gün ansızın KKM den vazmı geçtiler ne, birden piyasa tepetaklak oldu, kazancımın neredeyse hepsi gitmişti galiba, ucuz yırtmıştım.... Baya bi hayır duası etmiştim hükümete o zaman, siz anladınız :)

Aynı oyunun sanırım 2 versiyonu tedavüle bugün sokuldu ve baya kişi battı sanırım :( Yazık günah...

Sizden bu tufana yakalanan oldu mu, oldu ise ne kadarla paçayı kurtardınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,881
Üyeler
173,570
Son üye
dia15251
Geri